Leonardo DiCaprios store kjærlighet

Ingen kan komme mellom DiCaprio og moren hans.

LEONARDO DICAPRIO ser ikke ut til å ha planer om å slå seg til ro med det første.
LEONARDO DICAPRIO ser ikke ut til å ha planer om å slå seg til ro med det første. Foto: Robyn Beck (Afp)
Publisert

(SIDE2): Leonardo DiCaprio (41) er kjent for å være glad i damer - men ikke så glad i dem at han har klart å opprettholde et langvarig forhold.

Nylig brøt han med modellen Kelly Rohrbach, for øvrig den fjerde modellen med tilknytning til undertøysmerket Victoria's Secret han dater. Han var sammen med Erin Heatherton i ett år, og forholdene til Bar Refaeli og Gisele Bündchen varte i fem-seks år begge to.

Kvinnen i hans liv

Grunnen til dette skal være at det er en annen kvinne i livet hans som gir han alt det han behøver, skriver MX.dk. Nemlig hans mor Irmelin DiCaprio (73).

Det var henne han nevnte i takketalen sin da han vant BAFTA-prisen for beste skuespiller forrige søndag, og hun er også blant de få som har fått gå sammen med ham på den røde løperen.

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

- Ekstremt nære

Forfatter Lisa Arcella, som har skrevet en uautorisert biografi om ham, forteller at moren hans elsker alt som er glamorøst, og han han gjerne vil glede henne.

- Han vil gjerne tilbakebetale henne for alt det hun ofret under barndommen hans. De er ekstremt nære, sier Arcella til Daily Mail.

Om man skal ha en sjanse som DiCaprios kjæreste, er det mye som tyder på at veien går gjennom Irmelin.

Da Leonardo ble romantisk linket til Blake Lively i 2011 hevdet en kilde at forholdet tok slutt fordi Irmelin ikke kunne fordra henne.

I takketalen sin under BAFTA-utdelingen sa han blant annet dette:

« Jeg ville ikke stått herom det ikke var for denne personen. Jeg hadde ikke et priviligert liv da jeg vokste opp. jeg vokste opp i et fattig nabolag i Los Angel. Denne kvinnen kjærte meg tre timer hver dag til en annen skole, for å gi meg andre muligheter. Det er hennes bursdag i dag. Mamma, gratulerer med dagen. Jeg er veldig glad i deg.».

Denne saken ble første gang publisert 22/02 2016.

Les også