Underholdning

Leonardo DiCaprio skal være klar til å slå seg ned med kjæresten Camila Morrone

Anonyme kilder hevder at ekteskapet kan være like rundt hjørnet for paret.

TURTELDUER: Camila Morrone og Leonardo DiCaprio skal ifølge ryktebørsen være klare for å ta forholdet til neste nivå. Her på fotballkamp 28. november 2018.
TURTELDUER: Camila Morrone og Leonardo DiCaprio skal ifølge ryktebørsen være klare for å ta forholdet til neste nivå. Her på fotballkamp 28. november 2018. Foto: Jean Catuffe / Contributor / Getty Images
Publisert

Ryktebørsen går varm rundt skuespiller Leonardo DiCaprio (44) om dagen, og det spekuleres i om han omsider kan være tatt av datingmarkedet for godt.

Stjernen har datet modellen Camila Morrone (21) i omkring et år, og nå omtales forholdet deres som «veldig seriøst», skriver Us Weekly.

Anonyme kilder sier til magasinet:

«Alle sier at ekteskapet kan være rett rundt hjørnet for dem».

En kilde sa til samme magasin i august i år at paret skal ha snakket om å forlove seg, og at Leo i tillegg skal være klar for å få barn.

Modell og skuespiller

Leonardo DiCaprio har opp gjennom årene datet en rekke profilerte skuespillere og modeller, fra Blake Lively til Bar Rafaeli og Gisele Bündchen.

Camila Morrone er en amerikansk modell og skuespiller, kanskje best kjent for å ha hatt en rolle i James Francos film Bukowski. Hun har også vært å se på forsiden av Vogue Tyrkia i 2016.

Hun ble først sett sammen med Leonardo DiCaprio under Coachella i april, og det antas at det var rundt da at paret ble sammen.

FILMKJEKKAS: Leonardo DiCaprio på tur i Skottland i 2016.
FILMKJEKKAS: Leonardo DiCaprio på tur i Skottland i 2016. Foto: Jeff J Mitchell / Staff / Getty Images

- Gale etter hverandre

Ifølge E! News har den en gang nokså avslappede romansen mellom de to utviklet seg til å bli stadig mer seriøs.

En kilde sier til nettstedet:

- Det begynner å bli mer mer seriøst. De har vært uadskillelige det siste året og er gale etter hverandre. De har truffet hverandres familier og de elsker å tilbringe tid sammen.

Vi er meget spente på fortsettelsen, men tipper mange pikehjerter vil bli knust dersom ekteskapsryktene viser seg å stemme💔

Her er et par Insta-øyeblikk fra den mulige fremtidige fru DiCaprio:

Denne saken ble første gang publisert 30/11 2018.

Les også