Lady Gaga overtar for Beyoncé

R&B -stjernen skal ha vært for dyr for filmen.

Lady Gaga stakk tidligere i år av med en Golden Globe-statuett for jobben i «American Horror Story».
Lady Gaga stakk tidligere i år av med en Golden Globe-statuett for jobben i «American Horror Story». Foto: Mario Anzuoni (Reuters / NTB scanpix)
Publisert

Ting kan tyde på at Lady Gaga er på vei inn til å overta Barbra Streisands gamle glansrolle i «A Star is Born» – som opprinnelig var tiltenkt selveste Beyoncé Knowles.

Ifølge Deadline er Lady Gaga angivelig snart i havn med kontraktsforhandlingene, etter en prøvefilming som skal ha gått riktig så bra. Hun sies også å være regissør Bradley Coopers førstevalg i rollen. Dette blir Coopers regidebut.

Artist Beyonce Knowles er dyr å ha med å gjøre.
Artist Beyonce Knowles er dyr å ha med å gjøre. Foto: Rex/henry Lamb/photowire/bei (All Over Press)

Opprinnelig skulle «A Star is Born»-nyinnspillingen foregått med Clint Eastwood i registolen og Beyoncé i rollen som tidligere har vært tolket av Streisand, Judy Garland og Janet Gaynor. Men da Eastwood hoppet av, og Beyoncé ifølge ryktebørsen skal ha blitt altfor dyr for filmselskapet, trådte «American Sniper»-skuespilleren til.

Lady Gaga vant tidligere i år Golden Globe-pris for innsatsen i «American Horror Story: Hotel»-fjernsynsserien, og har også vært å se i små roller i filmer som «Sin City: A Dame to Kill For», «Machete Kills» og «Muppets Most Wanted». (©NTB)

Screen9v2

Screen9v2

Denne saken ble første gang publisert 17/06 2016.

Les også