Underholdning

Kylie Jenner feirer valentinsdagen med svindyr rosedekorasjon

Paret er definitivt ikke redde for å vise kjærligheten med ekstravagante gaver.

EKSTRAVAGANTE GAVER: Travis Scott og Kylie Jenner nøler ikke med å vise sin kjærlighet til hverandre.
EKSTRAVAGANTE GAVER: Travis Scott og Kylie Jenner nøler ikke med å vise sin kjærlighet til hverandre. Foto: Theo Wargo / Staff / Getty Images / Skjermdump / Instagram
Sist oppdatert

Forholdet til Travis Scott (26) og Kylie Jenner (21) blomstrer tilsynelatende på flere måter.

Ekteskapsryktene surrer og går, og alle ser ut til å enten ha sin egen teori om at de allerede har giftet seg eller kommer til å gifte seg i løpet av nær fremtid. Paret ble også foreldre til lille Stormi Webster på denne tiden i fjor, og Kylie Jenner er klar på at hun ønsker seg flere barn.

I tillegg proklamerer de stadig vekk sin kjærlighet til hverandre ved hjelp av gigantiske romantiske gester som godt skal la seg gjøre å kopiere med mindre du driver et makeupmerke som snart er verdt en milliard dollar eller tilfeldigvis er en av verdens mest suksessfulle rappere.

La oss for eksempel ikke glemme da Kylie fikk en LaFerrari til en verdi av 11,8 millioner norske kroner i barselgave av Travis, at hun leide hele Six Flags Magic Mountain, en enorm fornøyelsespark i California, i anledning Travis' 26-årsdag, eller da Travis dekket hele trappen til Kylie med røde roser i anledning Valentine's i fjor.

Mens mange med normal inntekt nok er nervøse for valentinsdagen og om kjæresten kommer til å bli fornøyd med konfekten og teddybjørnen, kan det nå se ut som at Travis Scott har hoppet i det med begge beina og gitt barnemor Kylie en tidlig valentinsgave i form av en tunnel (!!!) med hjerteformede rosedekorasjoner som ble plassert i et av rommene i huset hennes. Vi tør btw ikke tenke på prislappen her.

Oppdatering: En blomsterdekoratør forteller E! Online at dekorasjonene lett kan være verdt 10.000 dollar, eller nesten 90.000 norske kroner.

Som seg hør og bør, dokumenterte turteldue Kylie kjærlighetstunnelen på Instagram, og vi må jo si at vi får jordbærsmak i munnen bare av å se på dette.

Og til deg som skjelver i buksene fordi du skal prøve å imponere kjæresten i kveld: gjennomsnittsjenter og -gutter forventer med stor sannsynlighet ikke en gave i denne størrelsen i anledning kjærlighetens dag. Gjør heller noe koselig sammen!

Og er du singel, kan du jo ta en titt på denne fine listen til hyggelige ting du kan gjøre for deg selv og med andre: Slik burde du feire valentinsdagen, ifølge eksperter

Denne saken ble første gang publisert 14/02 2019, og sist oppdatert 14/02 2019.

Les også