Kjendis

Kylie Jenner får kritikk for barneoppdragelsen. Dette sier hun selv

Snakket ut i intervju tidligere i år.

FÅR KRITIKK: Kylie Jenner får kritikk for måten hun oppdrar Stormi på.
FÅR KRITIKK: Kylie Jenner får kritikk for måten hun oppdrar Stormi på. Foto: Instagram @kyliejenner
Sist oppdatert

Kim Kardashian (37) mener hun er født til å være en mor og hennes egen mor, Kris Jenner (62), skryter av sine naturlige morsinnstinkter. Likevel får Kylie Jenner (20) kritikk for måten hun oppdrar barnet sitt på. Realitystjernen ble mor til lille Stormi 1. februar i år, etter å ha holdt svangerskapet skjult for verdenen.

Mange nybakte småbarnsmødre forteller ofte at de første måndedene er de mest utfordrende. Dette sier Kylie Jenner seg uenig i.

- Det har faktisk vært helt motsatt for meg. Det har vært helt fantastisk og veldig gøy! Jeg lærer så mye mer om meg selv og livet. Det har vært en enormt fin opplevelse, forteller Kylie i et intervju til ES Magazine.

Les også: Hvorfor Kylie Jenner har fjernet bilder av datteren

Når jobben kaller og hun blir tvunget til å reise fra Stormi, må hun etterlate henne til sine to barnepassere.

- Jeg er så lei meg for at jeg må dra fra deg litt, men jeg kommer snart tilbake, sier hun til Stormi, før hun farter avgårde til ørkenen for å henge på Coachella en helg og videre på privatfly til Karibien for å feire Scotts bursdag.

Noen mener at man ikke burde dra på slike arrangementer når man nettopp har blitt mor og den unge moren har den siste tiden fått kritikk for at hun har vært ute på eventer, fester og motevisninger uten datteren.

Les også: Så stor er formuen til Kylie Jenner

Kylie mener selv at det er en del av jobben hennes, og at det gjør at hun ikke er en standard mor, men «en kul mor». Du vet: en sånn mor med rosa parykker og sånn...

Denne saken ble første gang publisert 28/06 2018, og sist oppdatert 29/06 2018.

Les også