Underholdning

Slik var Kylie Jenners bursdagsfeiring

Spoiler-alert: Den ser vel egentlig ikke ut til å ta slutt.

LITT AV EN UKE: Kylie Jenner har feiret 22-årsdagen sin med et skikkelig brak sammen med familie og venner, på en milliardyacht langs den italienske kysten og over mot Frankrike.
LITT AV EN UKE: Kylie Jenner har feiret 22-årsdagen sin med et skikkelig brak sammen med familie og venner, på en milliardyacht langs den italienske kysten og over mot Frankrike. Foto: Skjermdump / Instagram
Sist oppdatert

Kylie Jenner (22) fylte år 10. august, og bestemte seg for å slå skikkelig på stortromma da dagen skulle markeres.

Den siste uken har hun tatt med seg familie og venner på det som kanskje må kalles en bursdags-ferie langs den italienske kysten. (Hun er fortsatt på tur om noen lurer, og ser ikke ut til å ha nevneverdig hjemmelengsel foreløpig!)

Heldigvis for alle oss som er nysgjerrige, har dama passet på å dokumentere det meste i sine sosiale medier, og her kommer en recap!

Milliard-yacht

Makeup-milliardæren leide yachten «Tranquility», som har en verdi på svimlende 2,2 miliarder norske kroner, til bursdagsfeiringen. Den er over 300 fot lang, og skal ifølge Architectural Digest ha ukentlige leiekostnader på 113 millioner norske kroner.

Inkludert i dette er riktignok et mannskap på 29 personer, sove- og boplass til 22 gjester, eget treningsstudio som også kan brukes som beach club, massasjerom, tyrkisk bad og utendørs bar. For å nevne noen av fasilitetene.

Blant gjestene som har kost seg på yachten, finner vi mamma Kris Jenner, Corey Gamble, Scott Disick og Sofia Richie, i tillegg til barnefar og kjæreste Travis Scott og datteren Stormi Webster. Og selvfølgelig en haug av Kylies venner.

Fra Italia til Frankrike

På tur langs den italienske kysten ble det selvfølgelig tid til å hoppe fra den store yachten, noe både Kylie Jenner og Travis Scott dokumenterte som seg hør og bør på Instagram:

«Et helvetes liv» skriver bursdagsbarnet selv med blå hjerteemojier bak, under en video av at hun hopper i havet.

Travis Scott har lagt ut en lignende video av seg selv:

Gjengen på tur har postet masse bilder fra flere vakre steder de har vært innom på turen så lang, blant annet Positano, en by på Amalfikysten i provinsen Salerno i Campania, Italia.

Der ble det tid til både kjæreste og barn, og Kylie postet en bildeserie av hva den lille familien har gjort. Dette inkluderer å kle opp Stormi og seg selv i matchende blå kjoler og nyte utsikten over byen og havet med rapperkjæreste.

Torsdag var det klart for det som tilsynelatende er dagsfylla. Ifølge Observer har reisefølget tatt turen videre til Frankrike.

Realitystjernen fikk med seg flere av vennene sine på fest på lyse dagen på det som ser ut som et lokalt spisested. Det hele ble dokumentert på Instagram-story:

FEST: Kylies venninne Yris Palmer tok et par shots til ære for Instagram da bursdagsgjengen var ute og festet på det som ser ut som et lokalt spisested.
FEST: Kylies venninne Yris Palmer tok et par shots til ære for Instagram da bursdagsgjengen var ute og festet på det som ser ut som et lokalt spisested. Foto: Instagram story

Kylie har også postet et bilde av seg selv foran den lange oppkjørselen til Hotel du Cap-Eden-Roc. Hun var iført en nydelig blomstrete kjole med korsett, og fikk også med seg mann og barn på koselige familiebilder samtidig.

Promotering av ny sminkekolleksjon

Sminkemogulen har riktignok ikke tatt helt ferie, selv om hun er på langtur.

I løpet av bursdagsferien har hun også funnet tid til å reklamere for sin nye sminkekolleksjon på Kylie Cosmetics, som har blitt lansert i samme tidsrom.

Som for eksempel dette bildet, hvor hun i kjent Kylie-stil blander innhold med reklame.

«Takk, takk for ALL KJÆRLIGHETEN jeg fikk på bursdagskolleksjonen.» skriver hun til et bilde av seg selv som soler seg på dekk i bikini.

Er det lov å si allerede nå at vi gleder oss til å se hva hun finner på neste år?

Denne saken ble første gang publisert 16/08 2019, og sist oppdatert 16/08 2019.

Les også