Kylie Jenner: - Jeg tar 500 selfies for å få det perfekte bildet

Avslører hemmeligheten bak de berømte selfiene.

FLERE FORSØK: Det er ikke slik at bildene alltid sitter på første forsøk. Ofte prøver Kylie flere hundre ganger før hun får det som hun vil. Foto: Instagram
FLERE FORSØK: Det er ikke slik at bildene alltid sitter på første forsøk. Ofte prøver Kylie flere hundre ganger før hun får det som hun vil. Foto: Instagram
Publisert

(SIDE2): Med godt over 27 millioner følgere på Instagram, er det ingen tvil om at Kylie er nøye med bildene hun deler på den populære kontoen.

Hun har tidligere sagt at det å ta en selfie er noe hun gjør med stort alvor, og i løpet av prisutdelingen i Cannes Lions, avslørte hun hemmeligheten bak de populære selfiene til Daily Mail.

Flere forsøk

- Jeg tar ofte 500 selfies for å få til det ene perfekte bildet, sier hun.

Det store utvalget kan imidlertid føre til at realitystjernen går glipp av noen av bildene hun har tatt, og dermed ender opp med å poste det nest fineste bildet.

- Noen ganger ser jeg et finere bilde i ettertid, og da blir jeg irritert for at jeg postet det nest fineste alternativet, sier Kylie.

Skaper storm

Det er imidlertid ikke alle Instagram-bildene til realitystjernen som blir like godt tatt imot. I forrige måned skapte Jenner oppstyr da hun la ut et bilde av rattet mens hun kjørte bil.

Sammen med bildet sto teksten «Født og oppvokst... Og kommer sannsynligvis til å dø her». Det fikk fansen til å se rødt.

Det er mye som skjer rundt Kylie Jenner om dagen, nylig har hun blant annet bekreftet det vi alle egentlig visste - at hennes store lepper er et resultat av injeksjonsbehandlinger, hun har måttet avkrefte at hun er gravid, og samtidig har hennes far Bruce Jenner introdusert seg selv for verden som Caitlyn.

Vil du holde deg oppdatert på TV og underholdning? Lik oss på Facebook!

Denne saken ble første gang publisert 25/06 2015.

Les også