Underholdning

Kris Jenner: - Noen ganger bør han holde munn

Kris Jenner elsker svigersønnen, men ikke alt han sier høyt.

HOLD MUNN, KANYE: Kris Jenner elsker sin sviersønn, men syntes at han av og til burde holde munnen sin lukket når det gjelder egne ting.
HOLD MUNN, KANYE: Kris Jenner elsker sin sviersønn, men syntes at han av og til burde holde munnen sin lukket når det gjelder egne ting. Foto: Getty Images
Publisert

Legendarsk «momager» og glad i oppmrksomhet. Der har du Kris Jenner (63), moren til noen av verdens mest berømte jenter. Kylie og Kendall Jenner og Kim Khloé og Kourtney Kardashian som alle har gjort seg bemerket i familiens eget verdensberømte show, «Keeping Up with The Kardashians».

Men hun har også en rappkjefta svigersønn og rapper i familien, nemlig Kanye West (43) som er gift med hennes nest eldste datter, Kim.

Og av og til kan den store munnen til Kayne gå henne en smule på nervene, eller? Det hadde den i hvert fall gjort hvis han var min svigersønn. Fredag 26.oktober gjester den berømte 63-åringen «The Ellen DeGeneres Show», hvor holder tilbake om hva hun mener om Kaynes møte med President Donald Trump nylig.

- Det var svært spontant. Og alt de snakket om fikk meg til å tenke «Å, det der, det er typisk Kanye». Han deler mye av sine egne tanker, men noen ganger bør han holde dem for seg selv. Det hadde vært veldig fint, egentlig.

Lurer du på hva som skjedde der? Sjekk denne videoen:

Kris fotsetter og fortelle om Kanye og hvordan Kim hjelper ham til å være den beste versjonen av seg selv. I tillegg til å fortelle at han er en fantastisk svigersønn og at hun elsker ham.

Denne saken ble første gang publisert 26/10 2018.

Les også