kongelig horoskop:

Astrolog: Slik blir 2022 for Ingrid Alexandra

Ingrid Alexandra er født i vannmannens tegn. Astrologen tror store og betydningsfulle veivalg venter prinsessen i løpet av det neste drøye året.

Pluss ikon
FYLLER 18 ÅR: Prinsesse Ingrid Alexandra ankommer til Stortinget på offisielt besøk torsdag – dagen før sin 18-årsdag. Foto: Javad Parsa / NTB
FYLLER 18 ÅR: Prinsesse Ingrid Alexandra ankommer til Stortinget på offisielt besøk torsdag – dagen før sin 18-årsdag. Foto: Javad Parsa / NTB
Sist oppdatert
Hjemmets astrolog, Nina Skjemstad
Hjemmets astrolog, Nina Skjemstad

Vi har spurt Hjemmets astrolog, Nina Skjemstad, om hva som venter prinsessen i året som kommer:

Ingrid Alexandra er født i Vannmannens tegn. Hun er en svært intelligent ung kvinne som er sitt ansvar og sin rolle bevisst. Hun er balansert, målrettet, empatisk og ansvars­bevisst. Hun sjarmerer mange med sitt skarpe blikk og modne uttrykk, sitt vakre utseende og varme og omtenksomme holdning. Hun går inn i sitt 18. år med mange spennende begivenheter foran seg, og ansvaret og pliktene begynner svært raskt.

Jupiters og Saturns posisjon viser at hun er forberedt på å ta ansvar og på å bli mer synlig i offentligheten allerede nå. Året 2022 er et betydningsfullt år for læring og personlig vekst. Hun får mulighet til å utfordre seg selv, sine evner og talent, og ikke minst by på seg selv og vise sine gode kvaliteter.

Jupiters møte med Venus i februar kan åpne for et møte med kjærligheten. I løpet av april 2022 øker ansvaret og engasjementet i emosjonelle saker, og en spesiell omsorg for noen er naturlig.

En spennende utvikling og vekst inntreffer i mai, og det vil styrke selvtilliten.

I slutten av mai og juni ser det ut til at hennes skjebne tar en ny vending. Det vil bli mer synlig i slutten av året og i løpet av 2023.

Måneformørkelsen 8. november 2022 i Tyrens tegn berører skjebnepunktet i horoskopet til prinsessen. Det indikerer nye avgjørelser i betydningsfulle veivalg i livet.

Om et år, omtrent i mars 2023, skjer større begivenheter i livet hennes, noe som vil påvirke hennes skjebne i stor grad.

Denne saken ble første gang publisert 21/01 2022, og sist oppdatert 09/11 2022.

Les også