Kjøp rolle i Stillers film

Ben Stiller og Mark Wahlberg auksjonerer bort møter med seg selv.

Foto: Getty Images
Publisert

(SIDE2:) Mange drømmer om å møte en kjendis - og det er heller ikke få som drømmer om en skuespillerkarriere i Hollywood.

Er du rik nok, kan du nå få muligheten.

Hollywood-skuespillerne Ben Stiller og Mark Wahlberg auksjonerer nå bort seg selv på charitybuzz.org.

Vinner en filmrolle
Stiller lar vinneren av auksjonen få en liten rolle i hans nye film «Neighborhood Watch», som handler om tre normale fedre som må redde verden.

Den heldige vinneren får spille inn en scene med Stiller, Vince Vaughn og Jonah Hill. Innspillingen foregår i Atlanta og avsluttes 6. desember, så premien må brukes før dette.

Rollen gjelder kun for én person, men vinneren kan også ta med en gjest på filmsettet. Reise og opphold er ikke inkludert. Vinneren og gjesten kan også få mulighet til å se filmen før premieren.

Etter fem bud ligger summen for øyeblikket på 9000 dollar (52.000 kroner). Auksjonen stenger tirsdag 22. november. Pengene går til Stiller Foundation, som støtter utdannelse til barn i fattige land.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Får omvisning på filmsettet
Vinneren av Wahlbergs auksjon får møte ham på innspillingen av filmen «Broken City» i New York. Der får de se hvordan det er på filmsettet, møte Wahlberg og ta bilde med ham. Møtet finner sted allerede på søndag.

Hvis vinneren håper å få møte Wahlbergs medspillere Russell Crowe og Catherine Zeta-Jones, vil de trolig bli skuffet. Nettsiden påpeker at auksjonen ikke inkluderer møte med andre skuespillere i filmen.

- Møtet med Mark Wahlberg vil bli et kort hallo og fotomuligheter. Dette er mulig for en vinner og en gjest, skriver de.

Det gis også mulighet for å se filmen på en tidlig visning.

Foreløpig er det gitt tre bud, og det høyeste er på 6500 dollar (37.000 kroner). Auksjonen avsluttes i dag. Pengene går til The Felix Organization - en organisasjon som hjelper adopterte barn.

Begge auksjonene forventes å nå rundt 20.000 dollar (ca. 115.000 kroner)

Denne saken ble første gang publisert 18/11 2011.

Les også