Kjendisparet gjør det Insta-offisielt

Katy Perry og Orlando Bloom hygger seg sammen i Cannes

Publisert

(SIDE2): Etter flere måneder med spekulasjoner, rykter og bilder av de to i nærheten av hverandre, var det i mars ikke lenger noen tvil– Katy Perry (31) og Orlando Bloom (39) hadde funnet tonen.

De to ferierte nylig på Hawaii sammen, og la da ikke skjul på følelsene. De ble stadig observert hånd i hånd, og skal ha vært tydelig forelsket.

Men så dukket det tidligere denne måneden opp komprimerende av bilder av Bloom, omslynget av Selena Gomez, noe som fikk mange til å undre på hva som egentlig foregikk mellom Perry og Bloom.

Perry valgte imidlertid å dele et Twitter-innlegg hvor hun tilsynelatende tok sin kjære i forsvar, da det stormet som verst.

Orlando Bloom og Selena Gomez ble i 2014 observert sammen flere ganger, og ryktene gikk da om at de var et par.

To måneder etter kom Bloom i bråk med Justin Bieber - Selenas ekskjæreste. Mange mente bråket oppstod fordi de begge var blitt fotografert med hverandres tidligere flammer. Bieber var blitt knipset sammen med Blooms ekskjæreste Miranda Kerr, og Bloom ryktes altså å ha hatt en spesielt god tone med Selena Gomez.

Nå kan det se ut som om de to tross alt bare er gode venner, for stemningen er fortsatt lyserosa mellom Perry og Bloom som i disse dager tilbringer tid sammen i Cannes, og lørdag la hun ut et bilde av de to på Instagram.

Dette betyr vel at det er Insta-offisielt?

Bloom var tidligere gift med modell Miranda Kerr, som han har en sønn med. Perry  - på sin side, var i tre år gift med komikeren Russell Brand.

Foto: Scanpix
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls

Denne saken ble første gang publisert 22/05 2016.

Les også