Kim Kardashian og Paris Hilton sørger sammen over Hugh Hefner

Hugh Hefners dødsfall bragte Kim Kardashian West og Paris Hilton sammen igjen.

Foto: Steven Ferdman/rex/shutterstock (Shutterstock)
Publisert

– Paris og jeg mimrer om Playboy-festene i herskapshuset og hvor høyt vi elsket Hef, skriver Kim Kardashian på Twitter.

Playboy-kongen Hugh Hefner døde onsdag. Han ble 91 år gammel. Hugh Marston Hefner døde av naturlige årsaker i sitt eget hjem, skriver nyhetsbyrået Reuters. Det bekrefter Playboy Enterprises.

Bakgrunn: Playboy-kongen Hugh Hefner er død, 91 år gammel

Hefner, som mange vil huske ikledd en rød slåbrok med en pipe i hånden, blir hedret på magasinets hjemmeside. Et stort portrett av Playboy-kongen pryder nettsiden sammen med teksten «Livet er for kort til å leve noen andres drøm».

Foto: Gabriel Bouys (AFP)

Kim Kardashian poserte nær naken – iført rød neglisjé – på forsiden av Playboy s julenummer i desember 2007 med overskriften «Hollywoods nye sexstjerne». Fotoopptakene dukket også opp i første sesong av realityserien «Keeping Up With the Kardashians», som nå er inne i 11. sesong.

Les også: Så mange millioner tjener Kim Kardashian på sminken sin

– Jeg føler meg så beæret over å ha vært del av Playboy-teamet. Du vil bli dypt savnet! Elsker deg, Hef!, skrev hun på Twitter.

Paris Hilton stilte aldri opp til nakenfotografering for Playboy, men var en flittig deltager på bladkongens storstilte fester på Playboy Mansion i Beverly Hills, melder People.

– Han var en legende, en innovatør og enestående. Vi hadde så mye moro og mange utrolige minner sammen. Jeg vil virkelig savne ham, tvitrer Hilton.

Denne saken ble første gang publisert 28/09 2017.

Les også