Kim Kardashian hevder hun er ferdig med å ta selfies

Instagram-dronningen som nærmest skapte uttrykket "selfie", sier hun er lei av å ta bilder av seg selv.

- HAR SLUTTET: Kim Kardashian sier hun er lei av å ta selfies og at hun derfor har sluttet. I tillegg til å ha gitt ut en bok med kun bilder av seg selv, og har i en årrekke vært kjent for sine selfies. 
- HAR SLUTTET: Kim Kardashian sier hun er lei av å ta selfies og at hun derfor har sluttet. I tillegg til å ha gitt ut en bok med kun bilder av seg selv, og har i en årrekke vært kjent for sine selfies.  Foto: Amy Sussman/wwd/rex/shutterstock (NTB scanpix)
Publisert

Kim Kardashian (37) bedyrer at hun er ferdig med å ta selfies og har mer lyst til å leve i øyeblikket. 

- Jeg liker dem egentlig ikke så godt. Jeg har gått videre. Det handler ikke bare om å sitte der og ta selfies. Jeg pleide å bruke så mye av tiden min med å ta selfies, uttalte forfatteren av boken Selfish (som kun består av selfies) nylig til KTLA

Foto: (Instagram)

Hun var i studio i et intervju med TV-stasjonen da en av produsentene spurte henne om hun kunne ta en selfie, og hun takket nei. 

- Jeg vil bare leve i nåtiden litt mer. Jeg har ingenting i mot bilder, men jeg sitter ikke på telefonen min på samme måte som jeg pleide, fortsetter hun. 

Kim Kardashian er viden kjent for selfiene sine - både av seg selv og med andre kjendiser. 

Et kjapt blikk på Instagram-feeden til realitystjernen avslører riktignok at hun ikke har lagt ut noen selfies den siste tiden. Dagen før intervjuet skal hun imidlertid ha lagt ut en speilselfie på Instagram-storyen sin, ifølge Hollywoodlife. 

Mye har endret seg for Kim etter at hun ble ranet i Paris oktober 2016. Blant annet sluttet hun å gå i iøyenfallende dyre smykker og tonet hele uttrykket sitt ned i de påfølgende månedene. 

I tillegg er hun nå mor til tre barn, og har ikke overraskende mindre tid å bruke på å ta bilder av seg selv. 

Denne saken ble første gang publisert 23/06 2018.

Les også