Kevin Federline krever tre ganger så mye i barnebidrag fra Britney Spears

Den 40 år gamle DJ-en ønsker å øke barnebidragene fra 20.000 til 60.000 dollar i måneden.

Foto: Jon Kopaloff/Stringer/Bryan Steffy/WireImage (Getty Images)
Publisert

Norgesaktuelle Britney Spears' (36) eksmann, Kevin Federline (40), vil ha mer i barnebidrag for deres to sønner. 

Ifølge People får Kevin Federline nå 20.000 dollar i måneden i barnebidrag, noe som tilsvarer 123.000 norske kroner. Han ønsker å øke barnebidraget til 60.000 dollar eller 369.000 norske kroner.

Eksparet har sønnene Sean Preston (12) og Jayden James (11) sammen. 

DJ-en har ifølge flere amerikanske medier fylt ut rettsdokumenter der han hevder at han tjener mindre enn én prosent av det Britney Spears gjør. Ifølge Federline tjener Britney Spears 34 milioner dollar per år - eller 229 millioner norske kroner.  

Les også: Slik trener Britney Spears for å komme i toppform

- Tjener ikke like mye som før

Ifølge rettsdokumentet sier Federline at han tjener 3000 dollar (18.400 norske kroner) i måneden på jobben sin som DJ, og at han ikke kan danse lenger på grunn av alderen. I tillegg oppgir han at han «ikke er et like stort navn som i 2008» som en av grunnene til at han ikke tjener like mye penger som han gjorde før. 

I tillegg påstår han at han ikke «har råd til å ta de små barna med på ferie» eller gi dem luksusgavene han hevder at Britney gjør, slik som «ATV-er, alle spillkonsoller man kan tenke seg, iPad-er, laptomer og det beste av klær, teknologi og forbrukervarer». 

Håper fortsatt å løse det uten å gå til sak

I en uttalelse til People, sier advokaten til Federline, Mark Vincent Kaplan: 

- Vi mener det fornuftige kravet for barna når de er under Kevins omsorg er rundt tre ganger det han får nå. 

Pressetalspersonen til Britney Spears har foreløpig ikke svart på henvendelsen om en kommentar til saken. 

Kaplan, som er en kjent kjendis-skilsmisseadvokat, sier at de har forsøkt å se om de kan få til en frivillig økning i barnebidrag de siste månedene, uten hell. 

- Vi håper fortsatt å løse dette uten å gå rettens vei, men det blir deres avgjørelse, avslutter han. 

Skilte seg i 2007

Kevin Federline og Britney Spears skilte seg i 2007 etter at de hadde vært gift i nesten tre år. Kevin har totalt seks barn. I tillegg til de to barna han har med Britney Spears, har han datteren Kori Madison (15), sønnen Kaleb Michael (13), Jordan Kaye (6) og Peyton Marie (15) fra andre forhold. 

Britney Spears er for tiden norgesaktuell. I sommer skal hun turnere over store deler av USA og Europa, og kommer til Telenor Arena 10. august 2018. 

Denne saken ble første gang publisert 25/05 2018.

Les også