Kate Middleton strålte i rådyr designkjole

Stilte i Alexander McQueen-kjole til 45.000 kroner.

Foto: (Bulls)
Publisert

(SIDE2):Catherine, hertuginne av Cambridge (34), er kjent for sin klassiske stil og får ofte skryt for at hun velger rimelige antrekk fra kjedebutikker.

Likevel hender det at prins Williams kone, best kjent som Kate Middleton, stiller i designantrekk. De to er på rundreise i Canada, og gjestet Vancouver i helgen.

34-åringen stilte i et noe dyrere antrekk enn hun vanlligvis gjør - en rød og hvit kjole fra Alexander McQueen. Prislapp: 4000 pund, eller 45.000 norske kroner, skriver DailyMail. Kjolen er fra vår-og sommerkjolleksjonen 2017, som vil si at det er en stund til det er mulig å få tak i den.

Selv om Kate gjerne går i rimelige klær, er McQueen en av hennes favorittdesignere. Da hun giftet seg i 2011 var også brudekjolen signert motehuset.

LES OGSÅ SAKEN: 7 brudekjoler som tok pusten fra oss

Kate matchet helgens kjole med knallrød veske og sko. Enkelt og elegant.

Foto: (Bulls)
Foto: Bulls

Det britiske prinseparets plan i Vancouver er å besøke canadiere fra alle samfunnslag, inkludert noen av landets unge ledere. Kate og William ankom byen ved Stillehavskysten i sjøfly søndag. Barna prins George (3) og prinsesse Charlotte (16 mnd) skal ha blitt igjen på flyet med barnepiken da paret traff folket.

Foto: Bulls
Foto: Bulls

SE OG LES SAKENE:

7 ganger Emma Roberts så fantastisk ut

7 ganger Sarah Jessica Parker tok pusten fra oss

7 ganger Olivia Palermo så fantastisk ut

Denne saken ble første gang publisert 26/09 2016.

Les også