Aktuelt

Kanye til Drake: - Dersom det skjer noe med familien min er du mistenkt nummer 1

Krangelen mellom de to rapkongene tar aldri slutt.

TWITTERSTORM: Kanye publiserte en rekke tweets torsdag kveld.
TWITTERSTORM: Kanye publiserte en rekke tweets torsdag kveld. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Krangelen mellom Kanye West (43 og Drake (32) ser ut til å eskalere, skriver People.

Uenigheten startet i mai 2018, etter at Drakes langvarige rival Pusha (41), ga ut albumet «Daytona» som West produserte. I låta «Infrared» beskylder Pusha Drake for å benytte seg av en ghostwriter. Da eskalerte det mellom de to rivalene, og det hele utviklet seg til en ordkrig i sosiale medier hvor Drakes familie (moren ble nevnt ved navn) og moren til Drakes barn ble trukket inn. I tillegg gikk beskyldningene fra Pusha på at Drake med letthet bare stakk av fra forhold. Drake fikk også gjennomgå for å ha gjort Sophie Brussauxs (voksenfilm-skuespiller, red.anm) gravid, noe han senere bekreftet.

Det kan derimot se ut som om Drakes feide med Kanye kun har pågått de siste månedene, men det benekter Kanye, som mener det har pågått lenger.

Startet med Drakes basseng

- Det startet med ett basseng, og siden den gang har han forsøkt å ta rotta på meg, twitrer Kanye på torsdag.

Han refererer til Drakes låt «Summer Sixteen», hvor Drake rapper:

«Now I got a house in LA, now I got a bigger pool than Ye/ And look man, Ye’s pool is nice, mine’s just bigger’s what I’m saying»

- Han ringte og truet meg

Nå blir også familien til Kanye trukket inn i feiden med rapkollegaen. Kanye er jo som kjent gift med Kim Kardashian West (37). På torsdag, bare timer etter at det kunne virke som om Kanye var i ferd med å begrave stridsøksen for godt, kom det en tirade med 80 tweets, hvor Kanye hevder både det ene og det andre. Blant annet at Drake hadde forsøkt å true familien hans. I tillegg forsøkte han indirekte å fremstille Drake som en voldsmann og en trussel, ved å bringe opp en voldsepisode som angivelig involverte fans og rivalen Pusha.

Disset Kanyes sneakers

Som om ikke det var nok, ble også Kanye svært fornærmet over Drakes dissing av sneakersene han har laget i samarbeid med Adidas. Denne «fornærmelsen» skjer i låta «No Stylist» hvor Drake har med seg French Montana (34).

- Ikke en gang tenk på å nevne 350's, tweetet Kanye om sine Adidas Yeezy-joggesko.

Og slik fortsetter det i det uendelig, med en rekke tweets som inneholder alt fra beskyldninger rettet mot Drake, til en oppdatering at han visstnok slo ned sin svoger Travis Scott (26) som er sammen med Kylie Jenner (21), og en rekke andre mer eller mindre usammenhengende ting.

Du kan lese alle Tweetsene HER

Det er slett ikke første gang det går en kule varmt for Kanye, noe som også påvirker familien hans. Svigermor Kris Jenner (63) gjestet Ellen Degeneres i november og understreket at hun elsker Kanye, men at hun noen ganger skulle ønske at han tenkte seg om to ganger før han åpner munnen.

Denne saken ble første gang publisert 14/12 2018, og sist oppdatert 14/12 2018.

Les også