vi menn poker

Kaggerud tok det ned

Robert Kaggerud viste seg å være den sterkeste spilleren til slutt, og vant et svært spennende main event.

Sist oppdatert

Robert Kaggerud kom inn på finalebordet med tredje færrest chips, men jobbet seg inn i turneringen og opp i teten gjennom en lang dag. Til slutt var det bare sarpingen Kornelius Lien som hadde mer chips enn ham, og i en spennende avslutning snudde han turneringen til sin fordel. Nøkkelhånda var en der han fylte huset med en K, i et 8K444-bord, der Lien til slutt tok seg et lite call med AQ. Dermed satt han med nesten all chipsen, og noen få hender etter var det slutt.

- Jeg har spilt solid i hele dag, og er fornøyd, og synes det er hyggelig at jeg har fått gode tilbakemeldinger. Nå blir det en liten feiring, sa en skuffet, men likevel fornøyd Lien kort etter at det var over.

Kaggerud på sin side var naturligvis godt fornøyd med hvordan dagen utartet seg, og gleder seg veldig over seieren.

- Veldig lettelse. Kom inn med litt over 20 bigblinds, så fikk jeg litt kort og momentum etter hvert: Heldigvis var det en veldig fin struktur her, en av de beste jeg har spilt på, sier han.

Han forteller også om hånda der han fikk huset, som en nøkkelsitausjon.

- Når han bruker mer enn to sekunder der, så håper jeg veldig på et syn, forteller han,

Med et veldig jafs på Vi Menn-lista forteller Kaggerud at han nå ser på muligheten til å blir årets norske spiller.

- På torsdag drar jeg til Tokyo, sammen med blant annet Henrik Tollefsen og Ørjan Skommo, og skal reise litt rundt og spille poker. Så får vi se hvordan det går, om jeg kan hente inn litt på de i teten.. Det er jo et lite stykke opp til teten, sier han.

Denne saken ble første gang publisert 04/09 2018, og sist oppdatert 29/06 2020.

Les også