Justin Bieber tester ut kjernemuskulaturen

Og gir seg selv treningsskryt.

Foto: (Justin Bieber / Instagram)
Publisert

(SIDE2): Justin Bieber har ikke akkurat  lagt skjul på at han ønsker å bli større og sterkere, og dokumenterer gjerne resultatene fra sine beintøffe treningsøkter.

Profesjonell hjelp

Nylig la han ut et bilde av seg selv i «L sit»-posisjon, en øvelse som hovedsakelig trener kjernemuskelaturen og overkropp.

#ogr what a solid core . Lol #stayfit #dontbescared @thepatricknilsson, skrev ungpikeidolet på Instagram.

20-åringen får treningshjelp av sin personlige trener Patrick Nilsson og Justin har uten tvil bygget muskler og styrke de siste årene.

Det er ikke vanskelig å se at den gutteaktige tenåringskroppen har blitt større og sterkere siden han slo igjennom med hiten «Baby» i 2010.

MAI 2014: Justin Bieber i bar overkropp i Cannes.
MAI 2014: Justin Bieber i bar overkropp i Cannes. Foto: I-3/insight Media (All Over Press)

Veide 55 kilo

Patrick Nilsson har tidligere forklart at sangstjernen selv liker best å trene brystmuskulatur og biceps. Styrketreningsøvelser i programmet innebærer blant annet skråbenk, push-ups, biceps-øvelser og «dumbbell flies»

Andre øvelser i programmet er pull-ups, militærpress, dips med ekstra vekt og smalbenk.

I tillegg får Justin Bieber hjelp med kostholdet. Ifølge Nilsson veide «As long as you love me»-stjernen rundt 55 kilo når de to møttes for første gang og den personlige treneren passer på at sangstjernen spiser nok mat og at kostholdet består hovedsakelig består av fullverdig protein, å spise fullkornsvarianter fremfor raffinerte produkter, samt spise frukt istedet for å drikke juice.

Denne saken ble første gang publisert 14/07 2014.

Les også