Underholdning

Justin Bieber åpner opp på Instagram: - Har slitt mye

Spør om fansen kan be for seg.

ÅPEN OM PSYKISK HELSE: Justin Bieber har ikke hatt det helt bra i det siste, noe han er ærlig om med fansen på Instagram.
ÅPEN OM PSYKISK HELSE: Justin Bieber har ikke hatt det helt bra i det siste, noe han er ærlig om med fansen på Instagram. Foto: Mega / NTB scanpix
Sist oppdatert

Justin Bieber (25) har det ikke bare bra om dagen, til tross for nygift tilværelse og at han tilsynelatende har tonet ned på den tidvis utagerende oppførselen sin.

I et innlegg på Instagram fra helgen, åpner stjernen opp om sin psykiske helse:

«Ville bare holde dere litt oppdatert, forhåpentligvis vil det jeg går gjennom gi mening hos dere. Har slitt mye. Bare føler meg utrolig frakoblet og rar. Jeg spretter alltid tilbake, så jeg er ikke bekymret, bare ville strekke hånden ut og spørre om dere kan be for meg. Gud er trofast og bønnene deres fungerer virkelig, takk.» skriver han til bildet.

Han legger til at han nå konfronterer problemene sine.

Skal ha fått behandling for depresjon

I februar skal JB ha fått behandling for depresjon, skriver Cosmopolitan. En kilde uttalte den gang til People:

«Justin ser nedfor og sliten ut. Han har slitt en del.»

Ifølge en annen kilde sliter Bieber med berømmelsen sin - og det å alltid bli fulgt av paparazzier og fans.

Depresjonen skal ikke ha noe med kona Hailey Bieber (22) å gjøre.

- Han er veldig glad for å være gift med henne. Han har god hjelp rundt seg og får behandling. Han virker sikker på at han vil føle seg bedre snart.

NYGIFT: Justin og Hailey Bieber giftet seg i september 2018, under en privat seremoni på tinghuset i New York.
NYGIFT: Justin og Hailey Bieber giftet seg i september 2018, under en privat seremoni på tinghuset i New York. Foto: Alessio Botticelli / Contributor / Getty Images

Misbrukte piller

I et nylig intervju med Vogue fortalte Bieber hvordan berømmelsen hans påvirket ham og at han startet å misbruke piller på grunn av det.

- Jeg gjorde ting jeg skammet meg sånn over, var super-promiskuøs og greier, og jeg tror jeg misbrukte Xanax (legemiddel for å dempe angst, red. anm.) fordi jeg var så skamfull. Jeg ble veldig deprimert på turné. Jeg har ikke snakket om dette, og jeg prosesserer fortsatt så mye greier jeg ikke har snakket om. Jeg var ensom. Jeg trengte tid, uttalte han til motemagasinet.

Denne saken ble første gang publisert 11/03 2019, og sist oppdatert 11/03 2019.

Les også