Underholdning

Jordyn Woods bryter stillheten etter utroskapsskandalen

Dukker opp på «Red Table Talk» med Jada Pinkett Smith senere denne uken.

DUKKER OPP I TALKSHOW: Jordyn Woods dukker opp i talkshowet til Jada Pinkett Smith senere denne uken, mest sannsynlig for å fortelle sin side av historien i utroskapssaken omhandlende henne og Tristan Thompson, Khloe Kardashians barnefar.
DUKKER OPP I TALKSHOW: Jordyn Woods dukker opp i talkshowet til Jada Pinkett Smith senere denne uken, mest sannsynlig for å fortelle sin side av historien i utroskapssaken omhandlende henne og Tristan Thompson, Khloe Kardashians barnefar. Foto: Instagram / Jerritt Clark / Contributor/Getty Images
Sist oppdatert

Det kan se ut som at Jordyn Woods (21) skal fortelle sin side av historien om utroskapsskandalen med Khloe Kardashians barnefar Tristan Thompson (27), som mildt sagt preget internett forrige uke.

Nå bekrefter nemlig Facebook Watch overfor Entertainment Tonight at Instagram-modellen dukker opp i Jada Pinkett Smiths talkshow, Red Table Talk, fredag 1. mars.

Det blir første gang Woods snakker ut offentlig etter at utroskapssaken ble kjent, og det antas at hun i alle fall kommer til å adressere ryktene.

Bekrefter intervjuet

På Facebook-siden sin har Red Table Talk lagt ut dette innlegget, som bekrefter det samme.

The Shade Room var også raske med å plukke opp nyheten, og repostet en video fra Jordyn Woods egen Instagram-konto, som viser henne gå inn i studioet:

Skal ha klint på hjemmefest

For dere som har bodd under en stein eller vært på chartertur med dårlig wifi den siste uken, kan vi fortelle at TMZ tirsdag forrige uke meldte at det angivelig skal være slutt mellom Khloe Kardashian (34) og basketspiller og barnefar Tristan Thompson.

Grunnen skal være at Tristan Thompson har vært utro mot Khloe - med lillesøster Kylie Jenners bestevenn Jordyn Woods. Det skal ha vært i forbindelse med at NBA-stjernen reiste til Los Angeles for å feire valentinsdagen med Khloe torsdag 14. februar at episoden fant sted.

Søndag samme uke avholdt han angivelig en hjemmefest, hvor han og Jordyn Woods kysset, i tillegg til at hun satt på fanget hans.

I en video som senere ble publisert på Instagram-kontoen til nettstedet Hollywood Unlocked, forteller CEO Jason Lee at en av hans reportere var til stede på festen, og ble vitne til det som skjedde.

Khloe Kardashians nære venner Malika Haqq og Larsa Pippen kommenterte videoen bekreftende, mens Khloe Kardashian selv kommenterte med rope-emojier.

Også rett før Khloe Kardashian hadde termin med parets første barn i mars i fjor, ble NBA-spilleren beskyldt for utroskap med flere kvinner.

Det hører med til historien at Larsa Pippen så sitt snitt til å kaste litt shade over Jordyns intervju i en Instagram-post hos Hollywood Unlocked etter at det ble kjent at hun kommer til å dukke opp på Red Table Talk.

«Kan ikke vente med å se hvilken versjon av historien hun forteller. Håper det er den samme hun fortalte @khloekardashian da hun konfronterte henne», lyder kommentaren.

Denne saken ble første gang publisert 27/02 2019, og sist oppdatert 27/02 2019.

Les også