Jennifer Lawrence om nakenbildene: - Jeg følte meg gjengvoldtatt av hele planeten

Stjernen snakker ut om nakenbildene som ble lekket på nett.

Foto: Buckne/deadline/rex/shutterstock (Shutterstock)
Publisert

Skuespiller Jennifer Lawrence (27) åpnet nylig opp om nakenbildene av henne som ble lekket på nett i 2014, og forteller om hvordan det var å bli et offer for hevnporno. 

I et intervju med The Hollywood Reporter, sier hun: 

- Da hackingen skjedde, var det så utrolig invaderende at man ikke en gang klarer å beskriver det med ord. Jeg tror at jeg fortsatt fordøyer det. 

- Og jeg vet ikke, men jeg følte det som om jeg ble gjengvoldtatt av hele planeten. Det var liksom ikke en eneste person i verden som ikke hadde mulighet til å få se disse intime bildene av meg. Du kan være på en grillfest og folk kan dra dem frem på mobilen sin. Det var en helt umulig ting å prosessere. 

Hun forteller at hun valgte å ikke anmelde forholdet fordi hun ikke så noe poeng i det. 

- Det ville ikke gitt meg fred, og det ville heller ikke gitt meg den nakne kroppen min tilbake til meg selv og Nic (kjæresten Nicholas Hoult, journ. anm). 

Les også: Sia lekket nakenbilde av seg selv til fansen

Skuespilleren sier at hun var mer interessert i å komme seg etter hendelsen, og forteller at helingsprosessen har vært vanskelig. 

- For rundt halvannet år siden sa noen til meg at jeg var en god rollemodell for jenter, og jeg måtte gå på do og gråte fordi jeg følte meg som en bedrager. 

Les også: Derfor valgte Martine Halvorsen å poste nakenbildet

Og denne: Nakenbildet i Elixia-garderoben: - Snakk med alle som tar bilder i garderoben

Denne saken ble første gang publisert 21/11 2017.

Les også