- Jeg var provosert og lei av alt

Paradise-Audun snakker ut om utbruddet på tv-skjermen.

SLO: Audun tok tak i Kevin, og slo ham over kinnet.
SLO: Audun tok tak i Kevin, og slo ham over kinnet. Foto: TV3
Publisert

(SIDE2): Det er finaleuke inne på Paradise Hotel, og på torsdag er det duket for årets finale på realityprogrammet.

Ikke uventet skaper den spisse konkurransen også til en del spisse albuer, og i løpet av den siste festen inne på hotellet kokte det over for Audun Sørseth, som tok et godt tak i Kevin Soleng Hansen og slo ham over kinnet.

- Audun gjør et overtramp inne på Paradise Hotel som får konsekvenser for ham i finaleepisoden, uten at jeg vil røpe hva som skjer der, sier pressekontakt Linda Glomlien til Side2.

Les også: Her klikker det for Paradise-Audun

Angrer mye

Da Side2 ringer Audun Sørseth er han ute for å spise med noen venner, men tar seg tid til å slå av en prat når han skjønner det gjelder krangelen i kveldens episode.

- Jeg angrer veldig på det jeg gjorde, det var rett og slett uprofesjonelt av meg. Jeg er en mann som er på vei opp og fram, og jeg skal ikke bryte ned karrieren min ved å slå løs på noen på tv, sier han.

Bakgrunnen for krangelen skal ha vært at Kevin ikke var fornøyd med kveldens fest, og at han mente finaledeltakerne ikke var i godt nok humør.

- Hadde jeg vært blant finaledeltakerne ville jeg stått på bordet og steka som bare det, sa Kevin, før han la til:

- Dette er som et jævla gamlehjem.

Bråk under finalefest

Dette er imidlertid ikke første gang Audun Sørseth skaper kaos og bråk i medias søkelys. Sørseth var også en deltaker under fjorårets sesong, og skapte oppstyr da han havnet i en krangel med en i Trianas følge under finalefesten i fjor.

I år håper han imidlertid å unngå å skape oppmerksomhet på finalefesten.

- Jeg skal holde meg i skinnet i morgen. Jeg vil ikke komme i spotlighten, der er det to andre som fortejener å stå, sier han til Side2.

I dag er stemningen god mellom ham og realitykollega Kevin, og de to legger ikke skjul på at de er venner på utsiden. Det var alkohol og frustrasjon som fikk Audun til å gjøre som han gjorde inne på hotellet.

- Jeg var veldig provosert, og ganske lei av alt. Jeg hadde nok drukket litt for mye alkohol, og jeg gjorde mye dumt, sier Sørseth.

Denne saken ble første gang publisert 28/05 2015.

Les også