- Jeg har holdt på en hemmelighet

Vibeke Klemetsen har gått i trespann for å inspirere andre kvinner.

Foto: NICKI TWAN/Norsk Tipping
Publisert

(SIDE2): Mange kjenner Vibeke Klemetsen som blant annet «Extra»-programleder og deltaker i kjendisversjonen av «71 Grader Nord». Klemetsen er i tillegg yogafantast, og i 2010 ga hun ut boken «Yoga for gravide».

Nå har den blonde skjønnheten imidlertid blitt sin egen sjef. Sammen med Margit Unander og Marianne Borchgrevnik har hun lansert et nytt skandinavisk klesmerke ved navn Run & Relax.

- Jeg skal bidra med min kompetanse innenfor yoga, det feltet jeg kan best. Det blir også viktig å bidra med mine erfaringer rundt funksjonaliteten på yogatøy. Dessuten skal jeg jobbe en del med PR og markedsføring, sier Klemetsen til Side2.

- Ønskerå se best mulig ut
Målsettingen er å inspirere travle kvinner til å få en bedre balanse mellom jobb, familie og det sosiale gjennom å tilby det de selv sier er plagg av høy kvalitet i et tiltrekkende design.

- Vi har knyttet til oss designkompetanse i København som jobber sammen med oss for å skape det uttrykk, look and feel som vi ønsker at kolleksjonen skal gjenspeile, sier Klemetsen.

På sin egen blogg skriver hun:

I HELE SOMMER HAR JEG HOLDT PÅ EN HEMMELIGHET SOM JEG NÅ ENDELIG KAN AVSLØRE FOR DERE. I MORGEN LANSERER VI ET NYTT SKANDINAVISK TRENINGSMERKE SOM HETER RUN & RELAX! JEG BLIR NEMLIG GRÜNDER OG DET ER SÅ UTROLIG SPENNENDE. NÅR MAN TRENER SÅ MYE SOM JEG OG MANGE ANDRE GJØR BOR MAN NESTEN I TRENINGSKLÆR OG DA ØNSKER MAN Å SE BEST MULIG UT, MEN SAMTIDIG HA FULLT UT TEKNISK FUNKSJONELLE PLAGG. DETTE HAR VI FOKUS PÅ OG VI HAR LAGET DE BESTE, KULESTE OG DEILIGSTE TRENINGSKLÆRNE FOR DERE VAKRE KVINNER.

- Litt er bedre enn ingenting
Tidligere i år fødte TV-fjeset sitt tredje barn, så den spreke mammaen har nok hatt nok å henge fingrene i den siste tiden.

- Først og fremst har jeg gått mye trilletur, men jeg har også fått trent litt yoga. Langt ifra så mye som jeg skulle ønske, men litt er jo alltid bedre enn ingenting.

Hun oppfordrer også andre nybakte mødre til å finne tid til trening.

- Man må prioritere tiden, sette av tid til trening hvis man vil komme i form. Og strekker ikke tiden til så er jo lange trilleturer og hyppig amming en veldig god hjelp.

Hvordan får man tid til trening i en aktiv hverdag?

- Vel, det spørsmålet stiller jeg meg selv hver dag, så hvis noen har noen gode tips til meg om hvordan jeg skal klare å putte inn mer trening i denne hektiske hverdagen med tre barn, litt jobb, hus, klesvask og så videre så er det bare å ringe meg, ler hun før hun legger til at prioritering er nøkkelen for å lykkes.

Denne saken ble første gang publisert 24/08 2012.

Les også