- Jeg har flere plater nesten klare

Side2 møtte Bruce Springsteen før konserten i Oslo.

Foto: Scanpix
Publisert

(SIDE2:TELENOR ARENA) «The boss» møtte pressen og spilte noen sanger for å varme opp stemmen og teste anlegget før konserten mandag. Så tok han seg til noen spørsmål fra norsk og europeisk presse som hadde møtt opp.

Til tross for at han tilbringer nesten hele året på turne fortalte han at det ikke la noen demper på produktiviteten. Snarere tvert imot.

- Jeg skriver sanger hele tiden om ting går bra. Jeg har flere plater som venter på å bli ferdigstille. Før "wrecking ball" hadde jeg nesten en komplett plate som jeg skulle gjøre ferdig, men la den til siden for den nye skiva, sier Springsteen.

- Da jeg var yngre var det vanskeligere faktisk. De siste 10-12 årene har det gått bra for meg.

Holder seg i form
63-åringen holder seg i god form og spiller gjerne opp mot fire timer lange konserter. Han vil ikke lage noe stort nummer av sin egen fysiske form.

- Jeg har gjort dette hele livet, det hører med og jeg er vant til det. Det er en av de tingene jeg må gjøre. Jeg har alltid gjort det og detter ikke noen stor greie.

Foto: Scanpix/Solum, Stian Lysberg

Side2 dekker mandagens konsert og gir deg rapport etter konserten.

Springsteen gikk på scenen alene når dørene åpnet, og spilte for fansen. Så det lønte seg å være tidlig ute. Dette viser at han ikke er som alle andre superstjerner.

Rekordstor interesse
Konserten med Bruce Springsteen & The E Street Band den 30.april i Telenor Arena solgte ut på rekordtid, og trykket og etterspørselen etter billetter var så stor at det ble booket en ekstrakonsert.

Mandag 29. april spillerSpringsteen & The E Street Band derfor ekstrakonsert i Telenor Arena med sin «Wrecking Ball Tour».

Les også: Springsteen-konserten utsolgt

Det er mindre enn et år etter at Bruce og Co var her sist. I juli i fjor spilte bandet det som av fansen ble omtalt som legendariske konserter, en på Valle Hovin i Oslo og to ganger på Koengen i Bergen. Konserten i april blir den første innendørskonserten Springsteen gjør med E Street Band siden 1981, så man kan forvente bra trykk og slipper å ta hensyn til været.

Denne saken ble første gang publisert 29/04 2013.

Les også