- Jeg har fått frem min personlige sommerstil

Linni Meister er ute med egen sommerkolleksjon.

Publisert

(SIDE2): Linnie Meister slapp nylig sin nye sommerkolleksjon i samarbeid med Illusion. Kolleksjonen heter Fantastic Summer, og inneholder det som er Linnis egne favorittplagg for sommeren.

- Når sommeren kommer får jeg ofte en liten kles-meltdown. Det skiftende været krever en rekke forskjellige plagg og jeg har tidligere følt at jeg ikke har nok variasjon i garderoben. I Fantastic Summer-kolleksjonen har jeg for første gang fått frem min personlige sommerstil. I år blir det garantert ingen meltdown, sier Linni.

Under ser du Linnis fem favoritter fra kolleksjonen - og hennes kommentarer om plaggene:

FANTASTIC SUMMER- BREEZE KJOLE

- Helt seriøst så er Breeze favorittkjolen min ut av hele sommerkollesjonen. Jeg synes fasongen på kjolen er helt perfekt og jeg elsker jo som sagt gult mot sommerbrun hud haha:) Fantastic summer- Breeze er bare perfekt til en sommerfest.

FANTASTIC SUMMER - MEMORY BUKSE

- Memory er bare superdelikate bukser og det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker rosa. Da sier det seg selv at disse måtte med i sommerkolleksjonen min og i tillegg er de fantastiske å ha på seg. Love them!

FANTASTIC SUMMER - FLOWER KJOLE

- Flower er bare den stilige sommerkjolen. Jeg elsker at den er todelt i fargene og at den har en elegant skjæring over skulderen, det gir den liksom den sexy looken.

FANTASTIC SUMMER - PLAY TIGHTS

- Play er superkule tights og jeg elsker printen de har. De sitter helt perfekt og er superbehagelige å gå i, så jeg syns det er helt fantastisk at Play er med i sommerkolleksjonen min.

FANTASTIC SUMMER - IMPRESSION SJAL

- Impression er det perfekte accessoriet til et lekkert antrekk eller til en sval sommerkveld. Det passer liksom både til kjole og til jeans og en topp og bidrar perfekt til å stashe opp antrekket:)

Det er tredje gang Linni samarbeider med Illusion.no. Siden kolleksjonen ble sluppet 6. mai, har 10.000 vært innom nettbutikken, skriver butikken i en pressemelding.

TV-personligheten har ellers i år vært opptatt med 71 grader nord på TV Norge - Norges tøffeste kjendis. Der har Linni kjempet mot ti andre kjendiser om å ta seg til Nordkapp. Seier ble det ikke, men hun fikk kjørt seg.

- Jeg visste at det ikke var Paradise Hotel jeg var med på. Det er en fordel å være godt trent, noe jeg ikke var. Jeg kom rett fra ferie, men har veldig god psyke. Tenker man positivt og gir alt man har, så går det bra. Pluss at jeg har lyst til å vise sønnen min at han har en tøff mamma, har Linni fortalt til Side2 tidligere i vår.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Denne saken ble første gang publisert 20/05 2014.

Les også