- Jeg er oppriktig sjokkert

Robert Pattinsons kjæreste tar oppgjør på Twitter.

Foto: All Over Press/Montasje Side2
Publisert

(SIDE2:) - Jeg blir kvalm og oppriktig sjokkert over hvor mye rasisme som har florert på profilen min den siste uken, skriver FKA twigs (26) på Twitter.

Utsagnet kommer etter at den engelske sangeren Tahliah Debrett Barnett, FKA twigs, har mottatt flere rasistiske bemerkninger på sin Twitter-konto.

Helt siden det ble kjent at hun dater Twilight-skuespiller Robert Pattinson (28), har hun fått ubehagelige meldinger over internett. Nå har hun fått nok, og sier tydelig ifra:

- Rasisme er uakseptabelt i virkeligheten, og uakseptabelt på nett.

Drømmevampyren er opptatt

Robert Pattinson er best kjent som vampyren Edward Cullen i Twilight-serien. Og kjent for sitt forhold til medskuespiller Kirsten Stewart, Bella Swan i sagaen.

Men nå er det FKA twigs som gjelder for den britiske kjekkasen. Hun slapp debutalbumet LP1 i august i år.

I begynnelsen av september skrev Daily Mail at de to ble knipset på vei inn på the Bowery hotel i New York sammen. Og da begynte ryktene å svirre om et nytt forhold.

Sist uke bekreftet de romansen, ifølge USWeekly. Magasinet skriver at de er blitt sett hånd i hånd i Los Angeles.

- De prøver å unngå mye oppmerksomhet rundt forholdet, men samtidig nyter de å gå ut sammen med venner. De er begge musikkinteressert, og han elsker stemmen hennes, stilen og hvor unik hun er, sier en kilde. 

Foto: Rex/brian Rasic (All Over Press)
Foto: Nathan Denette (Pa Photos/Scanpix)

Denne saken ble første gang publisert 29/09 2014.

Les også