Underholdning

Jada Pinkett Smith: - Jeg ville ikke gifte meg

Stemningen var alt annet enn god da stjerneparet Will Smith og Jada Pinkett Smith ga hverandre sitt ja for 21 år siden.

meninblack015.jpg
meninblack015.jpg Foto: Stephane Cardinale - Corbis / Contributor / Getty Images
Sist oppdatert

I desember 1997 giftet stjerneparet Will Smith (50) og Jada Pinkett Smith (47) seg, tre måneder etter at de fant ut at Jada var gravid med deres første barn, Jaden (21).

Etter 21 års ekteskap avslører Pinkett Smith nå at hun egentlig ikke ville gifte seg.

– Jeg var under mye press da jeg var en ung skuespiller. Å være ung og gravid var ikke lett. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Det eneste jeg visste var at jeg aldri ville gifte meg, avslører hun i sitt eget talkshow på Facebook, «Red Table Talk».

Les også: Jada Pinkett Smith: Forteller om sexavhengighet

Det som skulle være verdens lykkeligste dag, ble alt annet enn lykkelig for Jada.

– De første tre månedene som gravid var helt grusomme. Og jeg var så lei meg fordi jeg måtte gifte meg. Jeg var forbannet. Jeg gråt hele veien opp kirkegulvet, sier hun ifølge Mirror.

Fire år etter bryllupet kom datteren Willow (17) til verden. I et intervju med The Sun i fjor fortalte Will Smith at ekteskapet på ingen måte har vært en dans på roser for det berømte paret.

– Vi har vært mye i parterapi. Det som skjer under terapien, er at sannheten kommer frem. Og man sitter overfor kona og forteller alt og så forteller hun alt. Man ser på hverandre og tenker at man umulig kan elske hverandre igjen, uttalte Will Smith til The Sun i fjor.

Denne saken ble første gang publisert 03/11 2018, og sist oppdatert 02/11 2018.

Les også