Ja, det blir en Frost 2

Disney bekrefter.

Foto: Disney
Publisert

(SIDE2): Disney bekrefter nå at suksessfilmen «Frost» får en oppfølger, ifølge Deadline.

Samme regissører

Regissørene Jennifer Lee og Chris Buck, som var involvert i den første filmen, skal også være involvert i denne sammen med produsent Peter Del Vecho.

«Frost», som hadde premiere i 2013, har spilt inn rundt 873 millioner dollar internasjonalt. Så at det nå blir en oppfølger er kanskje ikke så overraskende.

«Frozen Fever» er oppfølger i kortversjon som allerede nå vises på norske kinoer. Kortfilmen vises før Disneys «Eventyret om Askepott». Videoen på syv minutter handler om Elsas bursdagsfest, som er arrangert av søsteren Anna, men Elsa er rammet av en hissig forkjølelse

LES SIDE2s anmeldelse av Eventyret om Askepott og Frozen Fever her.

Har en god plan

- Alle synes det var veldig hyggelig å lage «Frozen Fever», og å være tilbake i «Frost»-universet, sier John Lasseter ved Disney.

- Lee og Buch har en god plan for oppfølgeren, og du vil få høre mye mer om det. Vi gleder oss.

Filmen «Frozen», eller «Frost», har hatt stor suksess, og er nå den aller mest sette animasjonsfilmen noensinne.

Historien om byen Arendell som en heks dypfryser, har dermed slått alle rekorder - også for Walt Disney Company, som jo har en del andre storselgere i porteføljen.

Navnet til byen er hentet fra Arendal og ble plukket fordi regissørene og manusforfatterne likte det så godt. Samtidig er «Frozen» bygget over HC Andersens «Snødronningen»

Denne saken ble første gang publisert 13/03 2015.

Les også