Iron Man stanset av aske

Robert Downey jr må lande i Los Angeles isteden.

Foto: Photo Credit: Francois Duhamel (Francois Duhamel)
Publisert

(SIDE2:) Neste uke skulle «Iron Man 2» ha verdenspremiere i London.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

På grunn av usikkerheten rundt vulkanskyene har Paramount bestemt seg for å holde Robert Downey jr, Scarlett Johansson og Gwyneth Paltrow i Los Angeles, der de vet hvor de har dem. Dermed blir det ingen verdenspremiere for fansen på Leicester Square.

Cyrus måtte skuffe
Også Miley Cyrus må skuffe sine mange tusen fans på grunn av askeskyen. Premieren på «The Last Song» blir uten både henne og Liam Hemsworth og det gjør jo ikke akkurat samme susen, selv om pengene går til barnesykehuset Great Ormond Hospital.

Stilte solo
Under helgens Coachella Music Festival ble flere av gruppene sittende i Europa som skulle vært i California. Mens andre, som for eksempel The Raveonettes' vokalister, tok utfordringen på strak arm og stilte alene når resten av bandet satt i England.

Artister reiser mye, og for tiden sitter de også fast på filminnspillinger eller på turneer over hele Europa. Dermed blir det mange og kostbare avlysninger både av pressekonferanser, konserter og premierer.

Arrangørene av filmfestivalen i Cannes og ikke minst Eurovision i Norge krysser fingrene for at asken daler ned og ikke skaper problemer om drøye to ukers tid. Programledere på radio og TV kommer ikke hjem til sine respektive programmer.

Avslo å være med i bok
Av norske askefaste kjente mennesker finnes Marion Ravn og Jan Kjærstad. Sistnevnte kom seg imidlertid fra Paris og hjem via Haikesentralen. De snille sjåførene avslo høflig å få være med i hans nye bok, skriver onsdagens VG.

Vamp har befunnet seg på diverse steder i Norge og forsøker å samle seg og Alexander Rybak skriver på Facebook at han beklager at han ikke kan komme til Istanbul og avholde konsert på grunn av askeskyen over Europa.

Denne saken ble første gang publisert 22/04 2010.

Les også