Ikke så syk likevel

Legene mener Lindsay verken er så syk eller avhengig som hevdet.

Foto: (Scanpix)
Publisert

(SIDE2): Lindsay Lohan (23) har siden hun slapp ut av fengsel i begynnelsen av august, tilbrakt tiden på en rehabiliteringsklinikk.

Der har hun blitt undersøkt av leger, som ifølge TMZ.com, mener den trøblete barnestjernen ikke har så alvorlige psykiske problemer som tidligere antatt.

Ikke så syk
Hun lider blant annet ikke av bipolar lidelse.

Legene mener også at Lohan ikke er så avhengig av piller som de først trodde. Lindsay skal ha gått på en liten cocktail av piller, blant annet mot depresjoner. Legene mener nå denne avhengigheten ikke er særlig stor og ikke krever opphold på behandlingssenter for å klare å bekjempe.

Mye tyder derfor på at skuespillerinnen snart kan reise hjem, og i stedet motta behandling som dagpasient.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

Behandling hjemme?
Et hinder gjenstår derimot - å reise hjem kan først skje dersom dommeren lar henne. Skriver legene i sin rapport at de mener hun er frisk nok til å motta behandling hjemme, må Lohans advokat be om at Lindsay slipper resten av de 90 dagene rehabilitering hun er pålagt.

Men dersom legene konkluderer slik, er det uansett lite som tyder på at dommeren vil nekte henne å reise hjem.

Fyllekjøring
Dommer Marsha Revel dømte i juli Lindsay til 90 dagers fengsel for to tilfeller av fyllekjøring i 2007, samt brudd på vilkårene for prøveløslatelses.

Hun satt 13 av de 90 dagene i fengsel, før hun ble overført til rehabiliteringssenteret UCLA Neuropsychiatric Hospital. Årsaken til at hun ble sendt ut av fengsel, er at Los Angeles-politiet sliter med kapasiteten.

Les: Gråtende Lohan dømt til fengsel

Les: Lohan løslatt

Foto: (Scanpix)

Denne saken ble første gang publisert 16/08 2010.

Les også