Film

Her skuffer Idris Elba James Bond-fansen

Idris Elba-hintet var tydeligvis bare en spøk.

<b>SKAL IKKE SPILLE JAMES BOND:</b> Daniel Craig (til venstre) har spilt James Bond siden 2006. Når han gir seg er det mange som har ønsket Idris Elba i rollen som 007. Det skjer visstnok ikke.
SKAL IKKE SPILLE JAMES BOND: Daniel Craig (til venstre) har spilt James Bond siden 2006. Når han gir seg er det mange som har ønsket Idris Elba i rollen som 007. Det skjer visstnok ikke. Foto: Pressefoto/Getty Images
Sist oppdatert

Den hemmelige spionen James Bond har herjet filmskjermen siden 1960-tallet og boksidene lenge før der igjen. Så langt har det blitt laget 24 filmer i serien, der «Spectre», som kom ut 2015, er den siste i rekken.

Daniel Craig har bekledd rollen som den dresskledde sjarmøren siden 2006 i «Casino Royale», men har uttalt at film nummer 25, som kommer ut en gang i november 2019, vil bli hans siste opptreden som 007.

Spørsmålet om hvem som vil ta over rollen har siden vært til stor spekulasjon blant fans og media siden. Navn som har blitt trukket opp fra hatten inkluderer Tom Hiddelston, Tom Hardy og Idris Elba. Sistnevnte har av mange vært en favoritt til å spille Bond og fansen fikk vann i martinien da Elba publiserte en kryptisk Twitter-melding tidligere i august:

I bildeteksten skrev Elba «My name's Elba, Idris Elba» med klar referanse til agentens siganturreplikk: «My name is Bond, James Bond».

Bildet ble lagt ut bare dager etter britisk presse omtalte hvordan produsentene av Bond-filmene seriøst vurderte 45-åringen som den nye 007.

Nå har Elba selv avvist påstandene om at han blir den neste James Bond.

På direkte spørsmål fra Good Morning Britain om han er den neste til å spille den verdenskjente agenten er svaret kort:

- Nei.

Det er heller ikke den eneste skuffelsen rundt den neste Bond-filmen. Tidligere i august annonserte regissør Danny Boyle at han trekker seg fra jobben som regissør av Bond nummer 25.

Mannen bak kamera på filmer som «Trainspotting», «28 Days Later» og «Slumdog Millionaire» oppga «kreative uenige» som årsaken til at han sa fra seg jobben.

La oss håpe studio klarer å overtale dem begge om å komme tilbake.

Denne saken ble første gang publisert 23/08 2018, og sist oppdatert 23/08 2018.

Les også