Ida Fladen slo hodet - måtte trekke seg fra direktesending

Gikk inn i en glassvegg før sending.

IKKE PÅ SKJERMEN: Rett før kveldens Sommertid skulle starte på TV2 slo Ida Fladen hodet sitt.
IKKE PÅ SKJERMEN: Rett før kveldens Sommertid skulle starte på TV2 slo Ida Fladen hodet sitt. Foto: Vegard (NTB Scanpix)
Publisert

(ROMERIKES BLAD): Det var i starten av kveldens TV2-sendte Sommertid at medprogramleder Gunhild Dahlberg informerte seerne om ulykken:

– Mange lurer på hvorfor jeg står alene nå. Vi hadde et lite tilfelle. Rett før sending slo Ida Fladen hodet sitt og hun kunne dessverre ikke bli med på sending – så her står jeg alene og blomstrer, sa Dahlberg.

Kommunikasjonsrådgiver Christoffer Solstad Steen i TV2 opplyser til RB at ulykken skjedde på vei inn i studioet på Aker Brygge.

– Ida var uheldig på vei inn i studio, og gikk inn i en glassvegg. Hun fikk vondt i hodet, så vi sendte henne for sikkerhetsskyld til en legesjekk, forteller Steen.

Har det etter forholdene bra

Han forteller at sendingen går sin gang videre.

– Jenny Skavland stepper inn på slutten av sendingen, sier han.

– Hvordan går det med Fladen?

– Etter forholdene har hun det bra, forteller kommunikasjonsrådgiveren.

Har fått kritikk

«Sommertid» har de siste årene vært ledet av Øyvind Fjeldheim og Katarina Flatland.I årets sesong har har tre nye programledere tatt over. Ida Fladen, Gunhild Dahlberg og Guri Solberg.

Tidlig i sommer gikk TV 2-veteran Oddvar Stenstrøm hardt ut mot de nye programlederne i «Sommertid». I et innlegg på sin egen Facebook-side kalte han blant annet deres journalistiske tilnærming «En hån mot seerne».

Det var spesielt Gunhild Dahlberg og Ida Fladen fra Rælingen som ble kritisert. Fladen svarte slik på kritikken:

– Det er spennende at nye «Sommertid» skaper debatt og engasjement! Vi er jo i støpeskjeen med vårt nye konsept, og gode innspill tas i mot med takk og vurderes fortløpende. Stenstrøm har lang og god fartstid som journalist og programleder, og det er jo faktisk litt stas at han kommenterer oss.

Denne saken ble første gang publisert 06/08 2014.

Les også