- Hun har aldri sett så lykkelig ut

Victoria Beckham (39) fortsetter å smile.

Foto: (Instagram)
Publisert

(SIDE2): 39-åringen har tydeligvis savnet USA og Los Angeles.

Går turer i fjellet
Hun er kjent for sitt stramme ansiktsuttrykk med trutmunn, men etter at Victoria Beckham kom tilbake til Los Angeles virker det som firebarnsmoren ikke klarer å stoppe å smile.

For bare noen få uker tilbake la hun selv ut et bilde på Twitter der hun skrev: «Det er så deilig å være tilbake i L.A. og å gå turer i fjellet».

Foto: (Victoria Beckham / Twitter)

Nå er det hennes personlige hårstylist og gode venn Ken Paves` sitt bilde som vekker oppsikt. På sin Instagramkonto har han nemlig lagt ut nok et bilde av en smilende fru Beckham etter enda en tur i fjellet.

«Jeg er så glad for at du er tilbake. Vi har det så morsomt med gåtur i fjellet og masse latter her i sola i L.A», skriver Ken Paves.

Tilbake i USA
Tidligere i år returnerte Beckham-familien tilbake til London i forbindelse med en ny fotballkontrakt i den franske klubben Paris Saint-Germain, men det er tydelig at fruen i familien trives best i statene.

«Hun har aldri sett så lykkelig ut» mener den britiske avisen Daily Mail.

Den moteglade 39-åringen har også flere ganger vist at hun har humor og selvironi. Da hun ble intervjuet av Vogue tidligere i år sa Victoria følgende:

- Jeg er snill! Alle tror jeg er ei skikkelig ku. Og jeg forstår det, jeg tenker det samme når jeg ser bilder av meg selv, spøkte hun.

LES OGSÅ: Dette smilet har du trolig aldri sett før

Denne saken ble første gang publisert 08/08 2013.

Les også