- Hun er en bitch

Popprinsen tilbake på scenen etter fem år - med et stikk til ekskjæresten.

Foto: (Getty)
Publisert

(SIDE2): De var et par i tre år, fra 1999 til 2002, men til tross for at det er over ti år siden paret gjorde det slutt, har muligens ikke tiden leget alle sår.

Da Justin Timberlake (32) søndag kveld opptrådte for første gang på fem år, i forbindelse med en Super Bowl-konsert, skal han ha disset eksen Britney Spears (31).

- Noen ganger i livet, tror man at man har funnet den rette. Så en dag oppdager man at hun bare er en bitch, skal Justin angivelig ha sagt, før han gjorde låta «Cry Me A River», skriver timeslive.

Hiten hans kom ut kort tid etter de to hadde gjort det slutt, og skal handle om eksen Spears. Forholdet skal ha tatt slutt etter at hun var utro med sin daværende koreograf, Wade Robson.

Foto: (Getty)

Mens han fremførte låta, ble også en video vist i bakgrunnen - der en blondine som skal ha lignet svært på Spears hadde en rolle.

Konserten er den første Timberlake har holdt på fem år. Han giftet seg i oktober i fjor med skuespillerinne Jessica Biel, mens Britney på sin side nylig ble singel etter at forlovelsen til Jason Trawick ble brutt.

Timberlake selv har siden avvist at han kalte eksen en bitch fra scenekanten, via Twitter.

- OK. Jeg skjønner greia, men jeg ville aldri være respektløs mot NOEN. Noensinne.

Denne saken ble første gang publisert 04/02 2013.

Les også