Hun er årets heiteste dame

Leserne til Maxim har talt.

Foto: Maxim
Publisert

I tradisjon tro har Maxim latt bladets lesere kåre årets heiteste dame i deres «Hot 100»-liste. Bladets lesere har i år bestemt at det er den israelske supermodellen Bar Refaeli som årets hotteste. Supermodellen selv nekter å tro på førsteplassen.

– Det følels uvirkelig. Jeg kan ikke tro det. Jeg sitter bare og venter på at noen skal ringe og si at det har skjedd en feil, sier hun til Maxim.

27-åringen har vært i rampelyset siden hun var åtte måneder gammel, da hun startet å gjøre reklamefilmer hjemlandet. Modellkarrieren startet etter hun hadde fylt 15-år og fått fjernet reguleringen. Etter den tid har skjønnheten prydet forsiden på store magasiner som ELLE, GQ og, ikke minst, prestisjetunge Sports Illustrated Swimsuit Issue. Bars veldreide kropp har ofte skapt furoe, blant annet da hun prydet utsiden på Southwest Airlines Boeing 737 iført en bikini. Reklamestuntet falt ikke i god jord hos det amerikanske flyselskapets passasjerer, som mente kampanjen spilte på sex og var støtende.

Se under og døm selv.

Foto: Scanpix

2012s heiteste dame har tidligere datet kjekkaser som Leonardo DiCaprio, men single-Bar sjokkerte mange da hun hevdet på talkshowet til Conan O'Brian at menn ikke tør å sjekke henne opp. Mange vil nok ha vansker med tro på 27-åringen, men selv har hun sin egen teori om de manglende beilerne.

– Det er helt sant at ingen sjekker meg opp. Men jeg tror det har med at jeg jobber utrolig mye, og er sjeldent ute på byen. Det gjør at jeg sjeldent får sjansen til å møte nye mennesker, utenom forretningsfolk når jeg er ute og reiser. Men de er alle gift og mye eldre, forteller hun til bladet.

5230

Men etter uttalelsen på TV-programmet forteller hun at tusenvis av menn har sendt henne brev og DVD-er der de spør skjønnheten ut på date. Dessverre for de mange håpefulle, ønsker Bar at menn kommer fysisk opp og snakker med henne. Til de som ønsker (og tør) å gjøre det, har hun kun to krav.

– Vær deg selv. Og så må du ha pene tenner.

Denne saken ble første gang publisert 08/08 2012.

Les også