🌴Paradisebloggen🌴

Høydepunktene fra «Paradise Hotel» uke 1

Så er vi gang igjen – etter «Ex on The Beach» har «Paradis Hotel» kjent på presset om å levere. Første episode gir ikke de store smellene man skulle håpet på, men her i hvert fall en recap av første uken. (NB! Spoiler alert).

KLASSISK PARADISE: Det er ikke Pærra uten litt språkproblemer.
KLASSISK PARADISE: Det er ikke Pærra uten litt språkproblemer. Foto: Skjermdump - Paradise Hotel TV3
Sist oppdatert

Mandag

Gjengen er delt opp i tre team; Himmel, Helvete og VIP. Himmel-gjengen består av en blond og blåøyd-gjeng bestående av Tea, Thea (hva skjedde her?), Henrik og Walid. Det er fest, det er gode vibber og «være deg selv» er veien til suksess.

Team Himmel: De skal leve på godheten for å holde seg i gamet. Mon tro hvor bra det går utover uka.
Team Himmel: De skal leve på godheten for å holde seg i gamet. Mon tro hvor bra det går utover uka. Foto: Skjermdump fra Paradise Hotel TV3

Helvete-gjengen er selvfølgelig på den andre siden av skalaen der de bare skal ødelegge alt og være ville. Floyd, Lea, Mario og Zainab ser ikke lykkelige ut i svart. Det er vel kanskje solsteken som gjør det?

Sist, men ikke minst; VIP-gjengen som består av kjendiser av uant bokstav i alfabetet. Sofie Karlstad, Bettina Buchanan, Andreas Haukeland aka. TIX og Robin Johansson. Gjennomgående for den gjengen er vel at de er brune og kanskje har et VIP-bord på NOX av alle steder.

Bombe: Robin blir tidlig spurt om sin voldelige fortid.
Bombe: Robin blir tidlig spurt om sin voldelige fortid. Foto: Skjermdump fra Paradise Hotel TV3

Triana spør om himmel- og helevete-gjengen har spørsmål til VIP, og der kommer den første bomben. Floyd spør om hva de synes om vold mot kvinner, noe som er et stikk mot Robin, som er voldsdømt.

Team Helvete går i vante spor og begynner ganske kjapt å krige mot hverandre selv om det nå handler om å komme seg videre som et team. Det skrikes og grines da Zainab føler seg utestengt av gruppen sin. Tidligere «bad boy»-Floyd som proklamerte at han hadde null medfølelse for andre mennesker, er den som roer ned gemyttene og trøster Zainab. Han sier at han er glad i henne. Snakk om å gå ut av karakter.

Zainab føler seg allerede utestengt av gruppa i første episode.
Zainab føler seg allerede utestengt av gruppa i første episode. Foto: Skjermdump fra Paradise Hotel TV3

Alt i alt en ganske laber start på årets sesong. Det eneste nevneverdig er vel at Floyd og Lea, som er partnere, begynner å rote allerede første natt.

Tirsdag

Team Helevete har allerede begynt å slå sprekker etter krangelen med Zainab i forrige episode, mens de andre lagene er sammenknyttet. De tre lagene får i oppgave å finne en lagleder. Det ender opp med Floyd, Thea og Andreas. De får raskt et brev om at de får en mulighet til å sikre plassen i denne ukes parsermoni.

Laglederne: Sikre seg selv eller gruppa?
Laglederne: Sikre seg selv eller gruppa? Foto: Skjermdump fra Paradise Hotel TV3

De skal holde kulen, og den første som slipper den er sikret. Alle nekter på at de skal slippe den, men det blir kortvarig. Floyd slipper den, men angrer like etterpå. Han trodde at han fikk et signal fra Mario om å slippe den, men det var definitivt ikke et signal fra Mario da han klikker helt etter han ser hva hans beste kompis inne på hotellet gjør.

Floyd slipper kula for å sikre seg selv under ukens parsermoni.
Floyd slipper kula for å sikre seg selv under ukens parsermoni. Foto: Skjermdump fra Paradise Hotel TV3



Thea er allerede lei av partneren sin Henrik. Hun synes at det er greit å være med han siden han gjør alt hun gjør, men hun begynner å anse han som dum. Noe som kanskje ikke er så rart siden da han blir spurt om hva hierarkiet er inne på hotellet, så svarer han bare; "hææ, gjirarki?".

ORDSMED: Henrik får utvidet sitt vokabular under innspillingen.
ORDSMED: Henrik får utvidet sitt vokabular under innspillingen. Foto: Skjermdump fra Paradise Hotel TV3

Onsdag

Alle lagene startet uken med å lete etter flest gullobjekter, men team Helvete ble tatt ut av konkurransen da Floyd slapp kulen i forrige episode. Nå står lag VIP og Himmel likt siden de har like mange gullobjekter. I en ny konkurranse er VIP og Himmel opp imot hverandre der en på laget skal lede de andre med bind for øynene i søken etter badeballer.

Himmel brilijerer i konkurransen, mens stakkars Andreas tror han holder på en badeball, men svømmer i realiteten bare rundt med en imaginær badeball. For å si det enkelt; team Himmel vant. Noe som Walid koste seg over.

Liker å vinne: Walid leder laget sitt under en lagkonkurranse.
Liker å vinne: Walid leder laget sitt under en lagkonkurranse. Foto: Skjermdump Paradise Hotel TV3

Thea og Robin gikk på date, og de fikk brev om at en av dem kunne få en utfordring. Gjennom stein, saks og papir ble Thea vinneren. Hun fikk i oppgave om å velge at en av team VIP skulle ut, men samtidig fikk team VIP i oppgave i å velge hvem av dem de tror at Thea velger.

Om de velger samme person, så fikk de ta ut en av Team Himmel, men om de ikke traff riktig så ville en av de i Team VIP gå ut. Team VIP bommet, og dermed gikk Andreas som første deltager.

FØRSTEMANN UT: Andreas blir den første deltageren som må forlate hotellet.
FØRSTEMANN UT: Andreas blir den første deltageren som må forlate hotellet. Foto: Skjermdump fra Paradise Hotel TV3

Igjen er det en ny konkurranse der Thea og Robin blir valgt ut og får utfordringer de skal gjennomføre. Om de går over streken, så må de gjøre valgt ting. Robin blir vinneren, og han må nakenbade, tatovere Paradise Hotel-logoen, slikkes alle armhuler, barbere bort et øyenbryn og være uten alle hygieneprodukter i en uke. Den eneste tingen som begge nektet var å slette instagramkontoen sin.

Tøyer grensene: Det ble for mye for Thea da hun måtte ofre øyenbryn og hygieneprodukter for å redde sitt lag.
Tøyer grensene: Det ble for mye for Thea da hun måtte ofre øyenbryn og hygieneprodukter for å redde sitt lag. Foto: Skjermdump fra Paradise Hotel TV3

Torsdag

Tre stykker skal ut. Henrik vet at han ikke har sjanse hos Sofie og velger å heller stille seg ved siden av sin bestevenn før han går ut.

Valget: Henrik visste at han ville tape, så han valgte å stå med sin bestevenn.
Valget: Henrik visste at han ville tape, så han valgte å stå med sin bestevenn. Foto: Skjermdump fra Paradise Hotel TV3

Floyd har ikke bare to å velge mellom, men hele tre. Han velger å være lojal mot sin partner Lea.

Første jenter: Thea og Zainab ble de første jentene som røk ut av PH.
Første jenter: Thea og Zainab ble de første jentene som røk ut av PH. Foto: Skjermdump fra Paradise Hotel TV3

Dermed røy Andreas, Zainab, Henrik og Thea ut i første uke.

Ute: Her er de første som røk ut under en parsermoni.
Ute: Her er de første som røk ut under en parsermoni. Foto: Skjermdump fra Paradise Hotel TV3

Denne saken ble første gang publisert 15/03 2019, og sist oppdatert 16/03 2019.

Les også