Horoskop

Horoskop for august og september 2019

Hva sier stjernene om den kommende måneden?

Foto: nevarpp / Getty Images
Publisert

Horoskopet gjelder for perioden 7. august-13. september 2019.

Væren

21. mars-20. april

Å gjøre hverdagen så effektiv som mulig er det som driver og motiverer deg nå. Nye rutiner skal på plass, og du har mer enn nok med å holde oversikten over alle detaljer og gjøremål som skal hakes av på to-do listen.

Teamwork er nøkkelen til en stressfri hverdag; du takler godt å ha mye å gjøre så lenge omgivelsene spiller på lag og er villige til å dele på ansvaret. Spør om hjelp når du trenger det; ikke prøv å overbevise deg om at du kan klare alt alene, og sett av tid til rolige og koselige stunder sammen med familie og gode venner.

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Tyren

21. april-21. mai

Fullmånen markerer en perfekt dato for familiesammenkomster, jubileer og andre feiringer. Har du mulighet for å arrangere fest i hagen eller på terrassen vil feiringen bli uvanlig vellykket, og gi både deg og gjestene en energiboost som vil vare en god stund framover.

Når september gjør sitt inntog er du klar for å yte full innsats. Energiene rundt nymånen den 30. august er spesielt gunstige hvis du jobber med barn, interiør, er kunstner eller har andre kreative prosjekter på gang. Kombinasjonen inspirasjon og produktivitet gir resultater.

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Tvillingene

22. mai-21. juni

Den travle hjernen din får kjørt seg og når et høyere nivå av aktivitet enn vanlig de første ukene i august. Det er så mange detaljer som skal på plass at det kan holde hardt å bevare oversikten til tider.

Trivselsfaktoren er det heldigvis ikke noe å utsette på, du vil få belønning for inn­satsen i form av fornøyde og glade mennesker i nær­miljøet som er takknemlige for din utrettelige ståpåvilje. Når september kommer kan du med god samvittighet tilbringe mye mer tid hjemme, og bruke tid på å skape koselig og lun stemning til høsten kommer.

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Krepsen

22. juni-23. juli

I stedet for å holde fast på gamle tradi­sjonelle metoder vil du få full uttelling, dersom du våger å gå utenfor komfort­sonen og gjøre ting på en måte som er uvanlig og ukjent for deg. Det gjelder særlig hvis du vurderer å investere i noe av varig verdi og som i tillegg koster en god del, men som du håper vil gi glede og tilfredshet i lang tid framover.

Å dele eller fordele ressurser kan by på utfordringer når du støter på individer med sterke meninger som går på tvers av dine. Vær villig til å forhandle, men unngå å gå på akkord med dine autentiske behov.

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Løven

24. juli-23. august

En nær person kan reagere på en uventet og uforståelig måte i dagene rundt full­månen den 15. august. Hvis din respons er å gå rett i skyttergraven og forsvare egobehovene dine, kan det fort eskalere til en alvorlig konflikt som vil sette forholdet på prøve.

Det viktigste du kan bidra med er å vise at du er åpen for nye tilnærminger, og at du er fleksibel nok til å kunne sette pris på ukonvensjonelle meninger og perspektiver. Nymånen vil hjelpe deg med å sortere tankene og bestemme hva som er viktig for deg å kjempe for.

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Jomfruen

24. august-23. september

Fornyelse og forbedring av eksisterende kompetanse er et aktuelt tema for deg nå. Hold øyne og ører åpne for nye muligheter som kan dukke opp på jobbfronten, spesielt hvis det er noe som gir deg sjansen til å oppdatere deg faglig.

Hvis dine tekniske ferdigheter eller datakunnskaper er mangelfulle, kan du med fordel melde deg på et kurs som gjør det lettere for deg å bruke det aller nyeste på den fronten. Andre områder som ligger an til en oppgradering nå er utseende og væremåte. Den som føler seg trygg og selv­sikker tiltrekker positiv oppmerksomhet.

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Vekten

24. september-23. oktober

Det er på tide å vise fram dine kreative ideer og din attraktive personlighet. Lek, romantikk og skaperglede har gode kår, noe du bør utnytte til det fulle. Sørg for å befinne deg der ting skjer, særlig på den kulturelle fronten, og du vil garantert møte mennesker du føler er på din bølgelengde.

Messer, konferanser og utstillinger vil gi deg mye positivt, både i form av tilbakemeldinger og nye kontakter. Er du kunstnerisk eller spirituell av natur er september en fin måned for å lære noe nytt som kan bli en givende hobby eller inntektskilde.

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Skorpionen

24. oktober-22. november

Forandringer som skaper frigjøring og forløsning på hjemmebane er på trappene. Noe som har ligget og ulmet kommer opp til overflaten og kan endelig tas tak i, og det bidrar til at alle i familien kjenner på en ny følelse av frihet og lettelse og bidrar til at dere får en ny start. Det beste er at det som skjer hjemme også vil få stor betydning for hvor godt du takler jobben din.

Kollegene dine vil merke at energien din forandres og blir mer positiv, dermed får du mer kred og oppmerksomhet for den gode jobben du gjør, samtidig som nye dører vil åpne seg.

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Skytten

23. november-21. desember

Dine fremtidsrettede og originale ideer gjør deg til en overbevisende og inn­flytelsesrik person i et team du er medlem av. Du er aldri redd for å utforske det som er nytt og uprøvd; din entusiasme gjør det i tillegg lettere for andre å ta sjansen på å tenke nytt og utradisjonelt. Nye solide planer kan utformes, enten det er egne langtidsmål eller nye strategier og metoder i forbindelse med jobben din.

Din største utfordring blir som vanlig å stå løpet helt ut og gjennomføre til punkt og prikke. Med de rette folkene på laget vil du lykkes med det.

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Steinbukken

22. desember-20. januar

Ditt syn på hva som er verdt å bruke penger på kan pluselig endre seg i det du oppdager noe nytt som virker svært interessant og spennende. Du starter på en ny reise som utvider horisontene dine og viser deg at det er verdt å investere i deg selv og dine egenskaper og talenter.

Hvis du klarer å gi slipp på behovet for sikkerhet og trygghet og velger å satse på å lære noe nytt, selv om det kan virke skummelt og ukjent, så vil du i tiden som kommer få fornyet selvrespekt, samtidig som du tilegner deg ny kunnskap som vil vise seg å bli økonomisk innbringende.

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Vannmannen

21. januar - 19. februar

Fullmånen i ditt tegn krydrer hverdagen din med små og store hendelser som gjør at du føler deg mer levende og innovativ enn på lenge. Fysisk aktivitet er en måte å få ut overskuddsenergien på, det vil hjelpe kroppen til å henge med på alt den hyperraske hjernen din foretar seg.

Nymånen i Jomfruen signaliserer at det er innover i deg selv du bør gå på oppdagelsesferd. Hvilke tanker og forestillinger er det lurt å kvitte seg med, fordi de hindrer deg i å oppnå kontakt med kroppen din og jorde den? Kutt bånd til individer som holder deg nede.

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Fiskene

20. februar - 20. mars

Forholdet til kolleger og andre samarbeidspartnere kan by på overraskelser, og det kommer an på egne forestillinger og forventninger om du oppfatter ting som positivt eller negativt.

Enten det er du eller en kollega som har prøvd å skjule eller undertrykke noe, så vil fakta komme for en dag, og du blir nødt til å forholde deg til virkeligheten. Hvis begge parter legger alle kort på bordet og er åpen for å rydde opp i det som har skjedd, vil ting roe seg ganske raskt og forholdet vil bli styrket som en følge av tilliten dere viser hverandre.

Illustrasjon: Kathrine Carlsen
Illustrasjon: Kathrine Carlsen

Denne saken ble første gang publisert 21/08 2019.

Les også