Hollywoodkidsa på piknik

Kjendiser med barn stilte på veldedighetspiknik. Se bilder!

Foto: Jen Lowery / Splash News (Jen Lowery / Splash News)
Publisert

(SIDE2): Siden 1990 har den tradisjonsrike pikniken «A Time For Heroes» blitt arrangert på Wadsworth Great Lawn i Los Angeles.

Kjendispikniken der store og mindre store berømtheter stimler sammen en søndag ettermiddag hvert år, arrangeres til inntekt for Elizabeth Glaser Pediatric Aids Foundation - en organisasjon spm jobber for bekjempelse av hiv blant barn. Årlig stiller kjendisene opp og jobber i boder, spiser god mat, leker med barna og selger lodd - i kjent dugnadsstil.

Se bilder nederst i saken!

Tok med ungene
David Duchovny (49), for tiden aktuell med hitserien «Californication», kom sammen med kona Téa Leoni og deres to barn, Madelaine (11) og Kyd (8) pluss deres venner.

David og Téa så ut til å more seg stort, de nøt tiden i solen med barna. Paret har opplevd et par tøffe år, der de var separert i flere måneder og vurderte skilsmisse - men i fjor kom de til den konklusjonen at de ville holde sammen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Mange kjendisbarn
Som regel ønsker ikke Hollywoodkjendisene at barna deres blir avbildet, men denne helgen ble det gjort et unntak da svært mange celebre par tok med seg barna sine på piknik. I veldedighetens navn går man klar det meste, og rundt 100 kjente personer stilte.

Arrangementet ble holdt av Disney - og skal ha samlet inn hele 30 millioner dollar i løpet av de siste tjue årene. Bare på søndag ble det samlet inn halvannen million dollar, eller om lag ni millioner kroner.

3387

Denne saken ble første gang publisert 15/06 2010.

Les også