Underholdning

Hollywood-kjekkasene Brad Pitt og Leonardo DiCaprio har blitt gode venner. Nå vil de jobbe sammen igjen

Storsjarmørene Brad Pitt og Leonardo DiCaprio har aldri spilt sammen. Det har stjerneregissøren Quentin Tarantino gjort noe med. Nå vil duoen ha mer!

TOPP-DUO: Brad Pitt og Leonardo DiCaprio er to av verdens mest kjente skuespillere. Dette er første gang de jobber sammen.
TOPP-DUO: Brad Pitt og Leonardo DiCaprio er to av verdens mest kjente skuespillere. Dette er første gang de jobber sammen. Foto: AFP / NTB scanpix
Sist oppdatert

Fansen har ventet i årevis, og endelig skjer det: Kjekkasene Leonardo DiCaprio (44) og Brad Pitt (55) har funnet veien inn i samme film. Og Quentin Tarantinos nye film har allerede fått strålende tilbakemeldinger.

«Once Upon a Time ... in Hollywood» hadde premiere under filmfestivalen i Cannes, og den kommer til Norge 16. august. Både NRK og Dagbladet triller en femmer på terningen, og også i utlandet blir filmen hyllet av anmelderne.

Filmen handler om den avdankede TV-skuespilleren Rick Dalton (DiCaprio) og hans lojale stuntmann Cliff Booth (Pitt) som jobber i Hollywood i den siste perioden av gullalderen i 1969.

GODE VENNER: Duoen ble fort venner under innspillingen, forteller DiCaprio. Nå vil de jobbe sammen igjen.
GODE VENNER: Duoen ble fort venner under innspillingen, forteller DiCaprio. Nå vil de jobbe sammen igjen. Foto: Splash News / NTB scanpix

På pressekonferansen ved lanseringen fortalte Pitt at han syntes det var gøy å få jobbe med DiCaprio.

– Det var veldig lett, veldig gøy. Det er en befrielse å vite at du har den beste av de beste på den andre siden av bordet når du jobber med scenen. Vi kom inn i denne bransjen omtrent samtidig og hadde like erfaringer å le av. Jeg håper vi kan gjøre det igjen, for det var veldig moro, sa han.

DiCaprio sier til The New York Times at de to skuespillerne fort ble like gode venner som karakterene deres er.

– Vi havnet umiddelbart i deres sko. Vi forsto vennskapet deres, så allerede første dagen ble vi som dem, sier han.

Denne saken ble første gang publisert 02/06 2019, og sist oppdatert 31/05 2019.

Les også