Hit vil vi reise i 2011

Åtte steder du ikke bare bør drømme om.

Publisert

Nye chartermål og eksotiske storbyer er bare noen godbiter du bør oppleve i det nye året. Her er våre åtte hotteste reisemål akkurat nå.

Bodrum

Tyrkias St. Tropez, som flere av charterselskapene nå har kastet seg over, og som du bør få med deg før hordene av nordmenn inntar byen.

Foto: (Thinkstockphotos.com)

Følg Reiser & ferie på FACEBOOK

Dakar

Vest-Afrika er temmelig uutforsket for nordmenn flest, blant annet Senegal og storbyen Dakar. Er du heldig kan oppleve superstjernen Youssou N’Dour på en av de mange klubbscenene i millionbyen. Brussels Airlines mellomlander her på veien til Gambia.

New Orleans

Få med deg byens hektiske musikkscene, men også den omfattende utstillingen i Louisiana State Museum, som beskriver byen før, under og etter den skjellsettende orkanen Katrina.

10 PÅ TOPP I USA

Foto: Bjørn Moholdt (Reiser & ferie)

Kina

Beijing er en fascinerende storby, men det er også innfallsporten til andre spennende opplevelser i det enorme landet. Ikke minst landsbygda, som mange kommer til å ville oppleve mer av.

Sri Lanka

Etter den blodige borgerkrigen har landet kommet seg på beina igjen, og de vakre strendene ligger klare for besøkende.

Belfast

På grunn av den mangeårige konflikten var Nord-Irland nesten som et lukket land å regne, men nå er våpnene lagt ned, og landet er klart for besøk. Belfast er en meget god start i så måte.

PUBRUNDE I DUBLIN

Sotsji

Det er snart duket for vinter-OL her, men over hele Øst-Europa er Sotsji mest kjent som ferieby på sommeren.

Svalbard

Nå kan du ta turen til Kapp Linné ytterst i Isfjorden, der stasjonen Isfjord Radio ligger omgitt av de karakteristiske svalbardfjellene. Et besøk i det russiste gruvesamfunnet Barensburg bør inkluderes.

Denne saken ble første gang publisert 06/01 2011.

Les også