Aktuelt

Prøver desperat å få kontakt med datteren via nytt intervju

Thomas Markle (73) kommer med flere stikk.

Sist oppdatert

Det er godt kjent at Meghan Markle (37) ikke har snakket med sin far, Thomas Markle (73) siden dagen etter det storslåtte bryllupet i mai i år. Mye av grunnen til det, er at Thomas Markle har begått hver eneste tenkelige tabbe både før og etter at datteren giftet seg inn i et av verdens mest konservative kongehus. Det ene intervjuet har avløst det andre, i tillegg til en avtale med paparazzifotografer.

I forrige uke dukket det opp nok et intervju, melder Huffington Post. Og denne gangen er visstnok også bakgrunnen for å stille opp at Markle ønsker kontakt med sin kongelige datter. Det er The Mail On Sunday som har fått hertuginnens far i tale denne gangen.

Og for å oppnå det, velger han å trekke frem flere pinlige episoder fra fortiden til både datteren og svigersønnen som absolutt ikke taler til deres fordel.

- Gav gjestene weed

Markle viste frem et bilde av Meghan's første bryllupsinvitasjon, fra da hun skulle gifte seg med regissøren Trevor Engelson (42) i 2011, og hvordan de to gav gjestene en liten velkomst i form av små poser med weed.

- Det er ulovelig, men det er ikke så mye å snakke om på Jamaica. Det er nærmest dagligdags der nede. Jeg røyker ikke slikt, og det gjør heller ikke Meghan, såvidt jeg vet. Jeg husker ikke hva jeg gjorde med det, men jeg tror jeg gav det bort.

Den engang så suksessfulle regissøren og lysmannen som en gang jobbet i Hollywood fortsetter:

- Jeg har bedt henne (Meghan, red.anm) om å ta telefonen og skrev et to siders brev til henne som jeg sendte via en sikker epost, med hjelp fra hennes representant i Los Angeles.

- Jeg spurte henne hvorfor hun trodde på alle løgnene og pekte på at også kongelige gjør feil. Jeg har for eksempel ikke spilt polo naken eller kledd meg ut som en nazist.

Her refererer Markle til den famøse utkledningen prins Harry valgte å iføre seg i 2005. Det er bare en av flere ganger han har skapt hodebry for det britiske kongehuset, hvor de har måttet rykke ut og beklage.

- Prinsesse Diana ville vært rasende

Markle har kommet med en rekke upassende kommentarer om den britiske kongefamilien, siden det ble kjent at Meghan og Harry var forlovet. I tillegg hevder at at familien «får Meghan til å behandle sin far på en måte som hadde gjort avdøde prinsesse Diana, Harrys mor, rasende».

I tillegg skal Markle angiveligt ha fremlagt dokumenter for Daily Mail som viste, at han faktisk hadde et hjerteinfarkt som forhindret ham i å føre sin datter til alters på bryllupsdagen. En jobb som prins Charles (73) med glede påtok seg i stedet.

Markle klagde også over «løgner» om ham som blir publisert i pressen og og gjorde det klart at han fortsatt vil forsøke og gjenvinne sin datters tillit.

- Alle sier: «Hvorfor tier du ikke bare?» Og det er visstnok slik at Meghan ikke snakker med meg, fordi jeg forteller om henne og hennes privatliv til pressen. Det er forferdelig, sier han.

Også halvsøsteren vil ha kontakt

Også Meghans halvsøster, Samantha Markle har bidratt raust til store overskifter med sine lite gjennomtenkte uttalelser om Meghan som hun ikke hadde hatt kontakt med på flere år, før det ble kjent at halvsøsteren skulle bli hertuginne.

I høst forsøkte hun til og med å oppnå kontakt med Meghan ved å dukke opp på utsiden av Kensington Palace. I tillegg kjøpte hun survernirer av de kongelige i den lille butikken som ligger rett over gaten for den kongelige reseidensen.

Denne saken ble første gang publisert 13/12 2018, og sist oppdatert 13/12 2018.

Les også