Underholdning

Kate er tilbake på jobb etter fødselen

Og at hun har barnetekke, er det ingen tvil om.

GLAD I DE SMÅ: Kate tok seg god tid til å leke med barna da hun besøkte skolen vest i London.
GLAD I DE SMÅ: Kate tok seg god tid til å leke med barna da hun besøkte skolen vest i London. Foto: WPA Pool/Getty Images
Sist oppdatert

Britiske medier har spekulert i om hertuginne Kate (36) vil vente i hvert fall til november før hun igjen tar fatt på sine representasjonsoppgaver. Men i forrige uke var Kate, som ble mamma til prins Louis 23. april i år, tilbake på jobb for det britiske kongehuset.

Kledd i høye støvletter fra Penelope Chivers, brune bukser fra Zara og en grønn jakke fra Fjällräven, besøkte hun et prosjekt ved Sayers Croft Forest School vest i London som gir barn som bor midt i den britiske hovedstaden muligheten til å bli kjent med naturen og dens rike dyreliv.

Hertuginne Kate viste med all tydelighet at hun har barnetekke. I løpet av få minutter var hun omringet av sjarmerende smårollinger som ville bli kjent med henne.

Kate tok seg god tid til å leke med barna, lete etter insekter i naturen sammen med dem, samt lage «prinsessekroner» av blader.

Siden prins William (36) i hele forrige uke var på jobb i Namibia, Kenya og Tanzania, var Kate alene om å ha hovedansvaret for prins George (5), prinsesse Charlotte (3) og prins Louis (fem måneder). Ifølge avisen Daily Mail fortalte William under sitt Afrika-besøk at Kate var litt misunnelig på ektemannens reise. Hun kunne nok også godt tenkt seg en "barnefri" uke.

Denne saken ble første gang publisert 13/10 2018, og sist oppdatert 12/10 2018.

Les også