Herman Flesvig

– Jeg var skeptisk

Herman Flesvig valgte å bli med i ny realityserie for å konkurrere mot kameraten Mikkel Niva. – Jeg ville vise at jeg er bedre enn ham, sier Herman.

<b>KLAR FOR SERIØS ROLLE: </b>– Det er ikke helt min greie, sier Herman Flesvig om realityserier, likevel har han takket ja til å bli med i «LOL: Den som ler sist». Men neste år blir Herman å se i tredje sesong av dramaserien «Lykkeland» på NRK.
KLAR FOR SERIØS ROLLE: – Det er ikke helt min greie, sier Herman Flesvig om realityserier, likevel har han takket ja til å bli med i «LOL: Den som ler sist». Men neste år blir Herman å se i tredje sesong av dramaserien «Lykkeland» på NRK. Foto: Svein Brimi
Publisert

Herman Flesvig (31) hadde stor suksess med TV-serien «Førstegangstjenesten» på NRK, som sist ble vist i 2021. Med humoristisk vri fikk seerne se hva som møter ungdommer som kommer i Forsvaret for første gang.

Nå er han med i realityserien «LOL: Den som ler sist» på strømmetjenesten Prime Video.

Les også: Herman Flesvig: – Hadde det ikke vært for henne, hadde jeg ikke kunnet lese eller skrive

«LOL: Den som ler sist»

Her er Herman en av ti komikere som er samlet for å få hverandre til å le, uten selv å bryte sammen i latter. Den som klarer holde seg hele veien gjennom seks episoder, står igjen som vinner.

<b>KNIVER SEG IMELLOM: </b>Herman (t.v.) og Mikkel er begge med i realityserien «LOL: Den som ler sist».
KNIVER SEG IMELLOM: Herman (t.v.) og Mikkel er begge med i realityserien «LOL: Den som ler sist». Foto: Tore Meek

Det var imidlertid ikke opplagt at Herman ble med i serien. Noe han fortalte under seriens lanseringsfest rett før jul.

– Jeg var skeptisk til å bli med fordi det er reality. Det er ikke helt min greie, forteller Herman.

Han endret likevel raskt mening etter at hans kollega og nære venn Mikkel Niva (35) skulle bli med i serien.

<b>KLAR TIL TJENESTE:</b> Herman spilte blant annet rollen som Preben Lohrengren, en bortskjemt pappagutt fra Asker i «Førstegangstjenesten».
KLAR TIL TJENESTE: Herman spilte blant annet rollen som Preben Lohrengren, en bortskjemt pappagutt fra Asker i «Førstegangstjenesten». Foto: NRK

I «Førstegangstjenesten» samarbeidet de om manus – og begge hadde roller i serien. Nå møtes Herman og Mikkel i «LOL: Den som ler sist», og Herman legger ikke skjul på at det er Mikkel sin skyld at han ble med.

– Jeg sa ja for å slå kompisen min. Det var motivasjon nok for å endre mening, sier Herman som forteller at de to kameratene hver uke storkoser seg med podkasten «Storefri med Mikkel og Herman».

Les også: (+) Sandra Lyng om den store forvandlingen: – Jeg tenkte: «Hæ? Er det mulig?»

Klar for «Lykkeland»

Herman hadde et aktivt år i fjor, og gledet seg blant annet over å få en seriøs rolle i NRK-serien «Lykkeland», som handler om det norske oljeeventyret.

Innspillingen startet i mars og pågikk frem til sommeren. Herman spiller den fremtredende rollen som ingeniøren Sture Movik, men TV-seerne må vente til starten av 2025 for å se de nye episodene.

<b>FORVANDLING:</b> Her er Herman som Tanja Laila Gaup i den andre sesongen av «Førstegangstjenesten» i 2021. Der hadde Mikkel Niva (t.v.) en sentral birolle.
FORVANDLING: Her er Herman som Tanja Laila Gaup i den andre sesongen av «Førstegangstjenesten» i 2021. Der hadde Mikkel Niva (t.v.) en sentral birolle. Foto: NRK

Denne saken ble første gang publisert 08/01 2024.

Les også