Her redder Colin kvelden

Meryl Streep med skoglipp. Se video!

Foto: (Faksimile BBC (YouTube))
Publisert

(SIDE2): Da beste kvinnelige skuespiller ble annonsert under søndagens BAFTA-utdeling i London, gikk prisen ikke overraskende til Meryl Streep (62) for sin portrettering av Margaret Thatcher i «Jernkvinnen».

Askepott-øyeblikk
En svært glad Meryl entrer podiet, men i det hun er oppe mister hun den ene skoen. Prisutdeler Colin Firth løper som en galant gentleman over scenen og henter den svarte stiletten før han plasserer den på foten til filmstjernen.

Meryl var tydelig flau og litt opprørt over opptrinnet, hele salen lo godt over at hun tråkket av seg Jimmy Choo-skoen. Og Colin belønnes for sine gentleman-takter - hvordan ser du i videoen under.

- Tusen takk! Det kunne jo ikke vært verre, sier en andpusten Meryl på podiet.

I alt tullet og småpanikken glemte Streep å takke en viktig person. Hår- og make-up-assistenten hennes de siste 35 årene, J. Roy Helland, ble ikke takket fra podiet. Og ifølge Daily Mail ergret hun seg veldig over det i etterkant.

- Jeg glemte å si navnet hans, og det på grunn av den jæ3#%¤# skoen, uttalte hun etterpå.

Gode kollegaer
Meryl og Colin spilte mot hverandre i «Mamma Mia!» fra 2008, og ble gode venner under innspillingen. Den britiske filmstjernen har takket Meryl for at hun beroliget ham under innspillingen. Den gang gikk det selvsagt på det å takle Abbas berømte sanger.

- At vi kom sammen og ble så godt kjent gjorde at vi ble som en familie. Men jeg tror nok også ren og skjær frykt gjør at man kommer innpå hverandre, har han uttalt.

Denne gangen var det imidlertid han som reddet henne...

Denne saken ble første gang publisert 13/02 2012.

Les også