Her flasher Fox News-reporteren trusa på TV

Men sportsjournalisten fortsatte som om ingen ting hadde skjedd.

Publisert

(SIDE2): Å planlegge antrekket, og i alle fall når du skal på TV, er nok noe Fox News' Alina Moine kommer til å ha i bakhodet fremover. 

Fox Sports-reporteren skulle diskutere OL i Rio med kollega Maxi Palma i studio og hadde for anledningen på seg en florlett, kort kjole. 

Da hun skulle løfte hånden kom hun ved et uhell til å dra med seg hele kjolen på vei opp - noe som førte til at hun kom i skade for å vise frem det hudfargete undertøyet sitt for flere tusen seere. 

Vi må imidlertid bøye oss i støvet for hvor profesjonelt Moine tar truseglippen. I videosnutten retter hun bare litt på kjolen og fortsetter som om ingen ting har skjedd. 

Klippet, som er fra slutten av 2015, har gått viralt, og det florerer med ulike versjoner på nett. Et av klippene skal ha blitt sett over 350.000 ganger, ifølge Daily Mail

Reporteren, som ifølge avisen stadig vekk får spørsmål om antrekkene sine på Twitter, har jobbet for Fox News i nesten ti år. 

Hun er imidlertid ikke ukjent med å vise hud på kamera. I tillegg til å jobbe som sportsjournalist, er argentineren også modell og har jobbet for undertøysmerket Selu. 

Les også:Reddet puppeglippen til sin egen modell 

Og denne:Dobbel puppeglipp på scenen 

Denne saken ble første gang publisert 18/06 2016.

Les også