Her er de virkelige «Hangover-gutta»

Først brøt de seg inn på Sea World. Så fikk de panikk da de våknet og så hva de hadde stjålet med seg.

Foto: Faksimile/YouTube.com (7news)
Publisert

Lørdag kveld ble antagelig litt mer spennende for pingvinen Dirk enn han kunne ønske seg. Internett omtaler hendelsen som «Hangover blir virkelighet», og det er det helt klart belegg for.

Sammen med to kompiser, bryter Rhys Jones seg inn i Sea World Australia. Her svømmer de med delfinene, før de finner ut at de skal ta med seg en pingvin. Valget fallet på Dirk.

Foto: Faksimile/YouTube.com (7news)

Fra ille til verre

Hva som skjer med Dirk resten av lørdagen, får vi kanskje aldri vite. Når gutta våkner dagen derpå er gårsdagen mildt sagt uklar, og de får litt hetta da de oppdager hva som vagger rundt i hotelrommet, skriver Mashable.

De finner vann i nærheten, slipper pingvinen fri og håper problemet er borte. Men, det er da det virkelig starter.

En rovfisk, mest sannsynlig en hai, får ferten av Dirk, og driver ham rett ut av vannet igjen. Her blir han så jaget av en hund før forbipasserende griper inn og redder Dirk.

Vennegjengen filmet deler av kvelden med mobilkameraer, og skal ha forsøkt å selge bildematerialet for å få råd til advokat. Du kan se utvalgte klipp nedenfor.

Foto: Faksimile/YouTube.com (7news)

- Vi er lei oss

Jones forteller til nyhetskanalen 7news at de aldri mente det skulle gå så langt.

- Jeg er fremdeles tåkete i hodet av hele greia, men på vegne av oss alle tre vil jeg si at vi er veldig lei for det. Det var et spikk som gikk altfor langt, sier han.

Dirk overlevde helgefylla og er nå tilbake i Sea World sammen med vennen Peaches. Akvariet opplyser til ABC News at pingvinen var litt rystet, men klarte seg ellers fint.

De tre unge mennene må møte i retten i neste måned.

Foto: Faksimile/YouTube.com (7news)

En trøst i det hele kan være at det ikke gikk fullt så ille som i filmen «Hangover» fra 2009. Her våkner kompisene Phil, Stu og Alan - «the three best friends that anyone could have» - med tigeren til Mike Tyson. Blant annet. Du kan se traileren her:

Likte du denne saken? Kanskje du vil like disse også:

Denne saken ble første gang publisert 24/04 2012.

Les også