lykkelig forelsket

Hanne Sørvaag stråler med sin nye kjæreste

Etter mange år som singel, er artisten glad for å ha en å ha med seg på premierer. – Vi har det veldig fint, sier Hanne Sørvaag om kjæresten Thomas.

<b>KJÆRESTER: </b>Hanne og Thomas strålte om kapp med sola på premieren i Tønsberg.
KJÆRESTER: Hanne og Thomas strålte om kapp med sola på premieren i Tønsberg. Foto: Svein Brimi
Publisert

Artist og låtskriver Hanne Sørvaag (41) smiler ekstra bredt når hun ankommer premieren til sommerforestillingen «HageLatter» i Tønsberg.

Etter å ha vært singel i en årrekke, er hun strålende fornøyd med å kunne dra ut på arrangementer med kjæresten Thomas.

– Vi har det veldig fint. Vi koser oss sammen, og det er veldig fint at vi kan dra ut på ting igjen og at jeg har noen å ha med meg, stråler hun til Her og Nå.

Forelsket i Thomas

Hanne vil ikke gå nærmere inn på hvordan de møttes eller hvor lenge de har vært sammen, men det er tydelig å se at hun er lykkelig forelsket for tiden.

Paret fikk trimmet lattermusklene da komiker Rigmor Galtung (52) åpnet hagen sin for publikum – og i år er også skuespiller Marianne Krogness med for å skape sommerglede for de rundt femti menneskene som får plass foran veranda-scenen.

<b>PÅ SHOW:</b> Hanne gir komiker Rigmor Galtung en god klem etter premieren av sommerforestillingen «HageLatter» – i hagen hjemme hos Rigmor i Tønsberg.
PÅ SHOW: Hanne gir komiker Rigmor Galtung en god klem etter premieren av sommerforestillingen «HageLatter» – i hagen hjemme hos Rigmor i Tønsberg. Foto: Svein Brimi

Les også: Artisten Hanne Sørvaag brenner for miljøsaken - nå inviterer hun følgerne til å plukke søppel

– Det er heller ikke hver dag man er ute på noen kulturarrangementer nå for tiden. Det er helt nydelig. De var helt fantastiske. Det er veldig fint å være ute her i hagen til Rigmor, og de er jo bare helt geniale, sier Hanne om underholdningen.

Hanne skulle selv vært på en stor turné det siste året, men som for så mange andre artister ble alle planer snudd på hodet som følge av koronapandemien.

– Det var bare å bruke fantasien og finne på noe å gjøre, for alle jobber ble utsatt på ubestemt tid. De fleste jobbene ble bare avlyst, dermed var det ikke så godt å vite når du var i gang igjen heller. Jeg føler at det har gått greit, selv om det har gått ut over tålmodigheten. Det er fint at vi er i gang igjen nå om ikke så lenge, for jeg tror ikke vi tåler så veldig mye mer nå, medgir hun.

Skrev nye låter

Hanne brukte den ledige tiden til å dykke inn i kreativiteten, og snudde det tunge til noe positivt.

– Det har vært et produksjonsår der jeg har skrevet mye, spilt inn ny musikk og har fått tid til å lage videoer. Jeg er veldig fornøyd med det, smiler artisten.

Nå er Hanne ute med låtene «It´s All Good» og «Luck Is Gonna Turn Any Day Now». Hun ble inspirert til å skrive oppmuntrende musikk mens koronapandemien herjet som verst.

<b>EGEN LINJE:</b> Til høsten starter «Hannes låtskriverlinje» opp på en folkehøgskole i Stavanger. Hanne er mentor for elevene, og er innom for å hjelpe dem når hun ikke er ute på turné.
EGEN LINJE: Til høsten starter «Hannes låtskriverlinje» opp på en folkehøgskole i Stavanger. Hanne er mentor for elevene, og er innom for å hjelpe dem når hun ikke er ute på turné. Foto: Svein Brimi

Les også: (+) Mannen min avsluttet ekteskapet vårt med en SMS!

– Jeg har fått god respons på den nye musikken. Det er litt «feelgood»-låter som forhåpentligvis kan bidra til litt oppmuntring i den perioden vi er og har vært i, forteller hun.

Etter planen skulle Hanne startet opp som lærer på en folkehøgskole i Stavanger. Fra høsten begynner elever på «Hannes låtskriver-linje» på skolen, der 41-åringen skal hjelpe unge håpefulle låtskrivere med å utvikle sine talenter.

– Ettersom turneen min ble flyttet til høsten kommer jeg ikke til å ha tid til å være der så mye som jeg hadde tenkt. Jeg får en slags mentor-rolle der jeg er innom og har «workshops», for jeg har mye å ta igjen med egne konserter. Men det blir fint å kunne være innom og hjelpe dem på veien, sier Hanne til Her og Nå med et smil.

Denne saken ble første gang publisert 20/08 2021.

Les også