Mote

Hailey Bieber viser frem brudekjolen på Instagram

Den lykkelige bruden viser frem antrekket fra den store dagen.

DELER BILDER: Nygifte Hailey Bieber deler endelig bilder av antrekket fra sitt andre bryllup med Justin Bieber. Her er hun fotografert ute på vift i Hollywood søndag 6. oktober.
DELER BILDER: Nygifte Hailey Bieber deler endelig bilder av antrekket fra sitt andre bryllup med Justin Bieber. Her er hun fotografert ute på vift i Hollywood søndag 6. oktober. Foto: Splash News / NTB scanpix
Sist oppdatert

Hailey Bieber (22) avslørte akkurat brudekjolen hun hadde på seg da hun giftet seg med Justin Bieber (25) mandag 30. september.

I flere innlegg på Instagram deler modellen og sosiale medier-personligheten bilder av seg selv og brudgommen i finstasen.

Kjolen hennes er laget av designeren Vigril Abloh, som også var med på å grunnlegge merket Off-White.

Brudekjolen har «bardot-halslinning» og skjørt med havfruefasong. De lange ermene går til over håndleddene og kjolen er dekket med perler og blomster-blonder. I det spesiallagede sløret sto påskriften «Till death do us part».

NYDELIG: Hailey Bieber i den eventyrlige brudekjolen hun hadde på seg da hun giftet seg med Justin Bieber for andre gang.
NYDELIG: Hailey Bieber i den eventyrlige brudekjolen hun hadde på seg da hun giftet seg med Justin Bieber for andre gang. Foto: Skjermdump / Instagram

- Takknemlig for alltid

I bildeteksten til det første glimtet av kjolen, skriver Hailey:

«Virgil Abloh, takk for at du ga liv til visjonen min og skapte drømmekjolen min. Du og Off-White-teamet ditt er utrolige og jeg er takknemlig for alltid for at jeg fikk ha på meg din vakre kreasjon.»

Vi får se baksiden av den nydelige kjolen i flere av de andre bildene hun har lagt ut sammen med ektemannen Justin Bieber:



Designeren selv har også postet et bilde av tegningene som er utgangspunktet for kjolen på sin Instagram-konto:

Giftet seg privat i 2018

Det er andre gang Justin og Hailey Bieber gir hverandre sitt ja. Paret giftet seg først under en privat seremoni i New York i september 2018.

Bieber selv har vært åpen om at det ikke bare var forelskelsen som fikk de til å gifte seg, men også at de ønsket å ha sex. Justin fikk problemer med sexlivet rundt ett år før han møtte Hailey, blant annet fordi han misbrukte den beroligende medisinen Xanax. Han bestemte seg derfor for å gå i sølibat.

Denne saken ble første gang publisert 09/10 2019, og sist oppdatert 09/10 2019.

Les også