Gråtkvalt Petter Stordalen tok imot pris på vegne av Gunhild Stordalen

- Jeg er en stolt veskebærer.

ÅRETS GRØNNE PRIS: Petter Stordalen tar i mot Årets Grønne Pris på vegne av sin kone Gunhild Stordalen under Kjendisgallaen 2015 på Chat Noir i Oslo mandag kveld.
ÅRETS GRØNNE PRIS: Petter Stordalen tar i mot Årets Grønne Pris på vegne av sin kone Gunhild Stordalen under Kjendisgallaen 2015 på Chat Noir i Oslo mandag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
Publisert

(SIDE2): Hotellmilliardæren Petter Stordalen ankom Se og Hørs Kjendisgalla uten sin kone Gunhild Stordalen. Kona er på jobb i utlandet og dermed var det ektemannen som måtte opp på scenen for å motta pris da Gunhild vant i kategorien årets grønne pris.

Det var en tydelig stolt og preget ektemann som tok i mot prisen på vegne av sin kone.

STOLT: Det var en tydelig stolt ektemann som tok imot prisen på vegne av sin kone Gunnhild Stordalen. Her fra åpning av Farris Bad for noen år tilbake.
STOLT: Det var en tydelig stolt ektemann som tok imot prisen på vegne av sin kone Gunnhild Stordalen. Her fra åpning av Farris Bad for noen år tilbake. Foto: Paul Weaver (NA Bilder)

- Tusen takk. Det er ikke noen spøk å være gift med Gunhild. Du møtet en dame som tror hun kan redde verden, og for meg har det betydd utrolig mye, sa en gråtkvalt Stordalen fra scenen.

Milliardæren tok seg også tid til å slå noen vitser på egen bekostning over konas arbeid for å bedre verden.

- Jeg trodde aldri jeg skulle få møte Bill Clinton. Det gjorde jeg heller ikke, jeg gikk fem skritt bak, mens dama mi pratet med ham. Jeg er en stolt veskebærer for Gunhild, proklamerte milliardæren til stor latter fra salen.

- Jeg møtte en som trodde hun kunne redde verden, og jeg trodde på henne. Alt har vært verdt det, selv om det blir umåtelig dyrt. Det er en ydmyk ektemann, kjæreste og veskebærer som tar imot prisen på vegne av Gunhild. Tusen takk, avsluttet Stordalen.

Store deler av Kjendis-Norge er samlet på Chat Noir i forbindelse med ukebladets årlige galla. I løpet av kvelden har Norges beste kledde mannlige og kvinnelige kjendis blitt kåret, samt årets blogger. I sistnevnte kategori var det Side2-blogger Sophie Elise som stakk av med prisen.

Den største overraskelsen så langt i kveld, kom da artisten og «Skal vi danse»-deltager Stian «Staysman» Thorbjørnsen fridde til sin kjæreste etter å ha vunnet prisen for årets kjendis.

Denne saken ble første gang publisert 23/11 2015.

Les også