Fyrer opp med pappa Snoop Dogg

Far og sønn vet å bonde over en bong.

Foto: (Twitter)
Publisert

(SIDE2): At Snoop Dogg like rå fyre opp grønt, er ingen hemmelighet akkurat - han har gang på gang lovpriset marihuana. Og det er kanskje ikke så rart at avkommet kopierer pappa - eple og stammen og de greiene der, tatt i betraktning.

Corde Calvin Broadus er 18 år gammel, men allerede godt opplært i hvordan røyke - og har stolt lagt ut bildebeviset på Twitter.

På et av bildene fyrer han opp pappa Snoop, på et annet mekker de hver sin spliff. På andre bilder slapper unggutten av (med en joint, selvsagt), på et annet fyrer han opp ved hjelp av et forstørrelsesglass. Påstår han selv i hvert fall.

Uansett - det er i marihuanaforherligelse det går i, og han kaller seg selv en 18 år gammel hippie.

Foto: (twitter)

Corde Calvin har også tvitret at han gjerne kunne tenke seg å bli boende i utlandet en stund. Tydeligvis har utvalget av bestemte kafeer noe å si..

- Hadde ikke hatt noe imot å bo i Amsterdam et års tid.

Men ikke alle er så begeistret over 18-åringens valg som han selv.

Bildene hans ble lagt ut kort tid etter det ble kjent at han har sagt nei til et fotballstipend hjemme i USA. Årsaken er at han heller vil konsentrere seg om karrieren som rapartisten Spanky Danky

Snoop på sin side konverterte til rastafari i juli etter et besøk på Jamaica, og hevder nå han er reinkarnasjonen av Bob Marley, og kaller seg Snoop Lion (løve). I sommer ble han også utestengt fra Norge i to år, etter at han ble tatt med narkotika i tollen

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Denne saken ble første gang publisert 20/09 2012.

Les også